Kövess minket!
  
     

Horgászat Budapesten? Mutatjuk, merre induljon!

Horgászat Budapesten? Mutatjuk, merre induljon!
2016, március 2.

A rohanó, zajos főváros forgatagában nehéz elképzelni, hogy létezik olyan hely, ahol kikapcsolva a külvilágot, elmélyülten hódolhatunk kedvenc időtöltésünknek. Pedig van ilyen lehetőség, nem is egy! Alábbi listánkban összegyűjtöttük a legjobb horgászhelyeket Budapesten, hogy mindenki kikapcsolódhasson pár órára, és kipróbálhassa nálunk vásárolt, vadonatúj horgász kellékeit!

•    Házréti horgásztó – a 26 hektáros vízfelülettel rendelkező horgásztó tökéletes lehetőséget biztosít minden horgász számára a kikapcsolódáshoz. Bónusznak számít, hogy a tó mellett található büfé egész nap az éhes és szomjas horgászok rendelkezésére áll.
•    Bányató horgásztavak – az öt bányatóból álló pilisvörösvári komplexum minden kényelmet biztosít, amire csak szüksége lehet egy horgásznak!
•    Naplás-tó – a XVI. kerületben található tájvédelmi tóban egész évben engedélyezett a http://horgaszklub.eu/, télen pedig a befagyott víz tökéletes korcsolyázási lehetőséget nyújt.
•    Kavicsos-tó – a XXI. kerület horgászati kincse, mely magántulajdonban áll és több horgászegyesületnek ad otthont. Vendéghorgászatra ugyan korlátozottan van lehetőség, de bármelyik klub várja új tagjait.
•    Balázs-tó – az egy hektáros vízterület szintén egyesület tulajdonában áll, azonban környezete annyira idilli, hogy érdemes megfontolni a belépést!

Természetesen ezeken túl számon kis tó áll rendelkezésünkre, egészen a X. kerülettől kezdve a Duna-partig bezárólag. Ha megtaláltuk a tökéletes horgászhelyet,nincs más hátra, mint az ideális horgász felszerelést beszerezni.

Cégünk sok éves tapasztalattal és széleskörű kínálattal áll mind a sport-, mind a hobbi horgászok rendelkezésére minőségi horgász felszerelések tekintetében. Ha Ön is kedvező áron szeretne megbízható árut beszerezni, tekintse meg honlapunkat a www.horgaszklub.eu oldalon, ahol a termékeken túl számos hasznos horgászati információval is várjuk. Kérdés esetén munkatársaink állnak rendelkezésére telefonon, a +36 30 589 4106-os számon, illetve e-mailben a marosmix@marosmix.hu címen. Horgászatra fel!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
sinergy-fit.hu
Hatékony alakformálás egyedülálló kezeléssel

Szebb alakra és feszesebb bőrre vágyik? Hatékony módszert keres mindenütt, amivel könnyen kikapcsolódva is hatalmas léptekben haladhat a pozitív változás...

Close