Kövess minket!
  
     

Igényelje még a hideg tél előtt az ablakfelújítást az ablakszigeteléssel együtt!

Igényelje még a hideg tél előtt az ablakfelújítást az ablakszigeteléssel együtt!
2018, október 1.

Aggódik amiatt, hogy az idei télen is megemelkedik a fűtésszámlája? Nincs megelégedve nyílászárói minőségével, de nem szeretné őket lecserélni? A legjobb megoldás, ha az ablakfelújítás és a megbízható ablakszigetelés mellett dönt. Megőrizheti régi ablakait, és nem kell a felesleges kiadásoktól tartania, ha tapasztalt szakemberekre bízza a feladatok teljesítését.

A hideg tél közeledtével eszünkbe jut, hogy hamarosan újra gondoskodnunk kell a fűtésről. Ha gondjaink voltak az előző évben, célszerű ezeket minél előbb megoldani. Még időben vagyunk, ha szeretnénk a nyílászáróinkat korszerűsíteni, vagy más teendőket ellátni. Nem szükséges a változtatásokra hatalmas összegeket fordítani, hiszen profi ablakfelújítással és időtálló ablakszigeteléssel megóvhatjuk magunkat és épületünket a kellemetlenségektől.

Ingyenes helyszíni felmérést követően nyújtunk korrekt, részletes árajánlatot a Mizse Masters Építőipari Kft. képviselőiként. Több, mint húsz év munkatapasztalattal, rejtett költségek nélkül látjuk el a ránk bízott feladatokat. Felkészülten végezzük az ablakszigetelést, az ablakfelújítást, és más munkálatokat is. Akár a teljes lakásfelújítást is igényelheti. Megőrizheti régi nyílászáróit, és újra komfortos környezetben élhet, ha az ablakszigetelés mellett dönt. Utólagos gumiszigeteléssel oldjuk meg, hogy a külső tényezők ne okozzanak problémát. A jelenlegi állapot felmérését követően záras léceket cserélünk, új szárnyakat gyártunk, vagy a zárat javítjuk, de előfordulhat, hogy teljesen új ablakokat is készítünk. Az ablakfelújítás során megoldjuk, hogy ablakai újra kiválóan töltsék be a szerepüket ingatlanában. A pántokat megerősítjük, a zárakat javítjuk, vagy cseréljük, az üvegeket korszerűsítjük, vagy szintén lecseréljük, valamint új vízvetőket helyezünk fel. Speciális kellékeket és megbízható módszereket alkalmazunk annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedett legyen. Részletesen informáljuk arról, hogy pontosan milyen sorrendben zajlanak a munkálatok. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.mizsemasters.hu internetes oldalunkon!

Hozza rendbe nyílászáróit megbízható ablakfelújítással, illetve ablakszigeteléssel! Bízza ránk a különböző teendők ellátását, és éljen újra energiahatékony, komfortos ingatlanban! Jelezze felénk igényét, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-30-743-2974-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a mizseizoli@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Tálalja finom ételeit egyedi stílusú, kézműves kerámia készletekben!
Tálalja finom ételeit egyedi stílusú, kézműves kerámia készletekben!

Igyekszik a tálalás színvonalára nagyobb figyelmet fordítani? Szeretne stílusos és kiváló minőségű eszközökből étkezni? Netán vendégek fogadására készül, vagy családtagjainak...

Close