Kövess minket!
  
     

Így biztosítsuk fecskéink számra a biztos lakhatást

Így biztosítsuk fecskéink számra a biztos lakhatást
2019, december 23.

„Egy fecske nem csinál nyarat” – tartja a mondás, ám ha így halad, már egyetlen fecske sem marad majd Magyarországon. Évről évre ugyanis kevesebb madár vándorol haza a megnehezedő körülmények miatt. Nem csak az ellenséges madarak és ragadozó állatok jelentenek számukra veszélyt, de más madarak és az emberek is, akik tönkreteszik a hátra hagyott fészkeket. A visszatérő állatoknak pedig újra és újra fel kell építeniük a lakhelyüket, különben fedél nélkül maradnak.

A hontalan egyedeknek azonban ma már e faj kedvelői is segíthetnek úgy, hogy nem más fajokat irtanak vagy kergetnek el, hanem új lakóhellyel várják a visszatérő állatokat. A megoldást pedig nem más jelenti, mint a cserép fecskefészek. A cserép fecskefészek egy rendkívül sokoldalú és hasznos lakóegység, amely stílusos és környezetbarát is egyben. Így nem csak az emberek, de a lakói is örömmel tekintenek majd rá a telepítés után.

Biztonságos hely az érzékeny fecske fiókák számára

A cserép fecskefészek egy mesterséges, de biztos alap a madarak számára. Nem csak a felnőtt egyedek, de a tojásaik és a kicsinyeik is állandó veszélynek vannak kitéve a saját kis fészkükben. A cserép fecskefészek azonban ellenáll a romboló ellenséges madaraknak, valamint a zord időjárásnak is. Így még a költési időszakban is biztonságos és strapabíró otthont biztosítva a madaraknak. E kézműves termék két csavarral rögzíthető és a madarak körbeépítik, így saját otthonukként fogják szeretni.

A cserép fecskefészek már kétféle kialakításban is kapható. Külön a füstifecskéknek és külön a molnárfecskéknek. A mesterséges fészkek 12 centiméteres magassággal és 20,5 centiméteres hosszúsággal és 800 gramm súllyal készültek. Áruk mindössze 2.540 Forint és mindkét változat beszerezhető Balasáné Ocskó Szilvia egyéni vállalkozó webáruházából, a https://www.bbgarden.eu webcímen. A termékről bővebb felvilágosítást kaphatunk a bbgarden14@gmail.com e-mail címen vagy telefonon a 06 20 950-43-58-as telefonszámon.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
magnoliavilla.hu.19dec
Foglaljon soproni szállást, és kezdje az új esztendőt feltöltődéssel!

Megterhelő volt az elmúlt év, ezért szeretné magát kipihenni? Kikapcsolódásra vágyik, távol a megszokott környezetétől? Nem érdemes a pihenést tovább...

Close