Kövess minket!
  
     

Így válasszunk tetováló szalont

Így válasszunk tetováló szalont
2020, január 30.

Ha már eldöntöttük, hogy milyen motívummal szeretnénk díszíteni testünket, érdemes azon is elgondolkodnunk, hogy hol tetováltassunk. A tetováló szalon minősége ugyanis rendkívül fontos, hiszen egy olyan testfestés jövője függ tőle, amelyet egész életen át hordani fogunk. Sajnos hazánkban nagyon sok amatőr, házi tetováló szalon üzemel, amelyek számla nélkül, ellenőrizetlen munkakörülmények és gyér tapasztalat mellett, sokszor házilag barkácsolt eszközökkel csúfítják el a bennük megbízó ügyfelek bőrét.

Jobb esetben a rosszul sikerült tetoválás megkopik és fedéssel eltakarható, ám rosszabb esetben súlyos fertőzéseket vagy durvább betegségeket is elkaphatunk. Éppen ezért soha ne bízzunk olyan tetoválóban, aki nem steril eszközökkel dolgozik egy bejegyzett és működési engedéllyel rendelkező tetováló szalonban.

Tippek tetováló szalon választáshoz

Ha sikeresen letettünk az „ismerős ismerőse” házi, hobbi tetoválókról, akkor érdemes megkeresni több tetováló szalon honlapját és Facebook oldalát is,hogy látogatás előtt felmérhessük azok felkészültségét. Nyilván, magánszemélyként működési engedélyt és céges kivonatokat nem kérhetünk ám enélkül is megítélhetjük, mennyire megbízható a vállalkozás.

A referencia munkák, a munkakörnyezet és az érdeklődőkhöz való hozzáállás már is fontos támpont lehet, akárcsak a vásárlói visszajelzések. Ha ez utóbbit titkolja a cég, akkor az legyen mindig gyanús. A jó tetováló szalon a tetoválás után sem hagyja cserben vendégeit, tanácsokkal, ápolási útmutatóval és akár krémekkel is ellátja őket. Gyógyulás után pedig ellenőrzi a minőséget és az állapotot, szükség esetén pedig korrigál rajta.

Ilyen minőségi tetováló szalon a Silver Tatto & Piercing is, ahol higiénikus környezetben, nagy szakértelemmel, kimagasló színvonallal és kedvező árakkal várják a tetováltatni vagy piercinget szúratni óhajtó vendégeket. A Silver Tatto & Piercing referencia munkái és árai megtalálhatóak weboldalukon, a http://www.tattoosilver.hu címen, de kérdéseinkre is szívesen válaszolnak a +36-20/497-51-71-es telefonszámon vagy a tattoosilver@gmail.com e-mail címen.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Év eleji mágikus hetes – 7000 Ft készpénz minden sikeres ferezis esetén!

Sajnos hazánkban kevesebb ferezis, vagyis vérplazmavétel történik, mint amennyire szükség lenne. A véradás fontosságával a legtöbben tisztában vannak, azonban az...

Close