Kövess minket!
  
     

Itt a nyári szezon, tesztelje a legnagyobb forgalomban a vendéglátó szoftvert!

Itt a nyári szezon, tesztelje a legnagyobb forgalomban a vendéglátó szoftvert!
2018, május 2.

Nyáron megélénkül a vendéglátóegységek forgalma, több a turista, rengeteg a kikapcsolódni vágyó utazó, így sorra nyitnak az idényhelyek. Hosszabbak a nappalok, melegebbek az éjszakák, a vendégek szívesen ücsörögnek teraszokon, beszélgetnek kávézókban és ebédelnek éttermekben a nyaralásuk ideje alatt. A kínálat igazán imponáló a fővárosban és vidéken is, van miből válogatni, a vendégek pedig válogatnak is. Éppen ezért annak a vendéglátóegységnek, amelyik kiemelkedő szolgáltatásokat szeretne nyújtani, tennie is kell érte.

Pontosan ezért fejlesztettük ki a vendéglátó szoftvert, melynek tesztelésére nem is lehetne jobb alkalmat találni, mint egy olyan csúcsidőszak, amilyen a nyári szezon. A vendéglátó szofver használatával minden megváltozik a napi tennivalókban. Azt fogja észrevenni, hogy valamennyi, az étterem vezetésével kapcsolatos teendő elvégzése átláthatóbb, rendezettebb, időtakarékosabb és gyorsabb. Mindenre van ideje és semmit sem kell másnapra halasztania, tudja tartani a tervet, a siker pedig nem marad el. Ennek köszönhetően a csapat munkája is hatékonyabbá válik, ami pedig elégedettebb vendégeket vonz majd be.

A www.vendeglato-szoftver.hu weboldalon minden fontos részletet megismerhet vendéglátó szoftverünkkel kapcsolatban, mely idény jelleggel nyitva tartó üzleteknek is ajánlott. Higgye el, hogy érdemes számolnia velünk, és a segítségünkkel megreformálni vállalkozása működését! Próbálja ki az általunk kifejlesztett szoftvert és győződjön meg arról, hogy a későbbiekben is kifizetődő lesz használni, a régi, egyszerű rendszert pedig lecserélni!

Amennyiben úgy döntött, hogy ad egy esélyt a modern megoldásnak, és szeretné igénybe venni vendéglátó szoftverünket, annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk! A megadott elérhetőségeink valamelyikén felveheti velünk a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást kérhet, mindent megtudhat az Önt érdeklő részletekről! Hívjon minket a +36-70-650-1339-es telefonszámon vagy írjon nekünk az  info@ettermiprogram.hu e-mail címre! Ne maradjon le a kedvezményekről és az akciókról, tájékozódjon a lehetőségekről kollégáinktól!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tetemszallitasbudapesten.com2180502
Állatmentő Budapesten: váratlan esetekben is számíthat ránk!

Egy állat nagy felelősség, hiszen egy élőlényről van szó, aminek az életben tartását magunkra vállaltuk. Gondoskodnunk kell róla, segíteni neki...

Close