Kövess minket!
  
     

Itt az idő a jogosítvány megszerzésére: tantermi KRESZ tanfolyam indul 10.03-tól!

Itt az idő a jogosítvány megszerzésére: tantermi KRESZ tanfolyam indul 10.03-tól!
2018, szeptember 28.

Jogosítványt szerezni sosem késő, sőt, jobb később, mint soha! Ha valaki tudja, hogyan kell vezetni egy autót, ehhez pedig még érvényes vezetői engedéllyel is rendelkezik, bármikor élhet a lehetőséggel, és autóval közlekedhet bárhová. Nemcsak a mindennapokban, de vészhelyzetben is nélkülözhetetlennek bizonyulhat ez a fajta tudás, amin még életek is múlhatnak. Mindezek fényében nem érdemes halogatni az autósiskolába történő beiratkozást, hanem ajánlott minél hamarabb túlesni rajta!

Ha Ön is azok közé tartozik, akik még mindig nem végezték el a vezetői tanfolyamot, de folyamatosan tervezik, hogy egyszer majd, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni! Egy vezetői tanfolyam több lépcsőből épül fel, aminek a végén ott vár a jól megérdemelt jutalom, a jogosítvány. Az első lépcső a jogosítványhoz vezető úton a tantermi KRESZ tanfolyam.

A Talentum Autósiskola október 3.-án indítja aktuális tantermi KRESZ tanfolyamát, amire minden kedves érdeklődőt örömmel vár. Minden tanuló elsajátíthatja a járművezetés elméletét, közlekedési ismereteket, valamint a szerkezeti és üzemeltetési ismereteket is, amik nélkülözhetetlen alapját képezik az autóvezetésnek.

A www.talentum-autosiskola.hu  honlapon a Talentum Autósiskola weboldalát találja, ahol színvonalas oktatást kínálunk fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Ha szeretne minél előbb megtanulni vezetni, és szeretne végre a saját autójával önállóbban, szabadabban közlekedni, akkor jelentkezzen az október 3.-án induló, legújabb, tantermi KRESZ tanfolyamra! Ha minden akadályt sikeresen vesz, akkor nem telik el sok idő, és máris saját autót vezethet, a saját jogosítványával a zsebében!

Amennyiben szeretne ott ülni az októberben induló tantermi KRESZ tanfolyam első óráján, jelentkezzen most! Ne maradjon le, már nincs sok idő! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívja az autósiskolánkat a tantermi KRESZ tanfolyam részleteivel kapcsolatban a 06-20-269-1023-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Online receptek őszre is!
Online receptek őszre is!

Az áruházak polcain manapság már szinte minden élelmiszer elérhető egész évben. Mégis számos olyan zöldség van, melyek talán máskor is...

Close