Kövess minket!
  
     

Javítana életvitelén? Újítsa meg környezetét!

Javítana életvitelén? Újítsa meg környezetét!
2014, június 19.

Egészségi állapotunk nem csak abban mérhető, hogy mennyi zöldséget illetve folyadékot fogyasztunk egy nap alatt. Ennél többről szól. Bele tartozik fizikai állapotunk, hogy testünk valóban jól működik-e, a lelki egészségünk, hogy alapvetően jól érezzük-e magunkat a bőrünkben és kiegyensúlyozottak vagyunk. Végül, de nem utolsó sorban pedig a szociális életünk. Ha nem érezzük jól magunkat környezetünkben, ha nem vagyunk elégedettek életkörülményeinkkel és a társadalomban elfoglalt helyünkkel, az kihat testi-lelki egészségünkre.

Igaz ez még akkor is, amikor relatíve jó körülmények között élünk. Az a környezet, amelyben sok időt töltünk el, hatással van ránk. Éppen ezért olyan fontos, hogy otthonunkat olyan módon rendezzük be, hogy otthonos és kellemes legyen. Ennek a hatásnak az elérésében lehet segítségünkre a természetes anyagok használata. Meleg árnyalatú fabútorok és drapériák.

Azonban ezek a természetes anyagok alkalmazása, komoly anyagi terhet róhat ránk, valamint folyamatos ápolást és törődést igényelnek, főleg ha kerti bútorokról vagy burkolatokról beszélünk.

Ebben lehet segítségér a Kreatívkő csapata! Minőségi fa utánzatú térburkolatainkkal valóban természetes hatású környezetet érhet el a kertjében is, ráadásul jóval jutányosabb áron.
Termékeinket a környezettudatos vásárlóink is kedvelik, hiszen nem szükséges az élő faállományt kivágnunk annak érdekében, hogy saját tetszésünkre szolgáló otthont alkossunk meg.

Négyféle típus áll minden vásárlónk rendelkezésére, melyek más-más árnyalatban és kivitelben készültek. Ezek között megtalálhatók a gerendákat idéző darabok, melyek olyan hatást keltenek, mintha gerendavégeket helyeztünk volna egymás mellé. Ez típus egy fajta rusztikus hatást kölcsönözhet otthonának, kerti teraszokhoz kifejezetten jó választás lehet.
A Kis spanyol fának elkeresztelt típusunk a régi faelemekből összeállított parkettákra emlékeztet, melyek egyedi stílusukkal, természetes bordázatukkal különleges színfoltja lehetnek otthonának.
A Nagy fák típusú térburkolatok egy letisztultabb típus, amelyet a klasszikus stílus kedvelőinek ajánlunk. Kevésbé markáns vonalaival, mégis természetes hatásával nagyszerű alapot szolgáltathat egyedi kertje kialakításához.
A Kis vasúti talpfa újfent egy rusztikusabb változat, amely a régi vasutak mentén előforduló faelemekre emlékeztet.

Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg egyedi kínálatunkat!

Tegye otthonát a Kreatívkő fautánzatú burkolataival a felöltődés oázisává!

http://kreativko.hu/

FULL-ÉPÍTŐ Kft.

Telefon: 06-20/931-85-28

E-mail: info@kreativko.hu

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
krill-olaj.hu
Krill-olaj az egészségért

Napjainkban egészségünk megőrzése kiemelten fontos, és ennek szerves része a rendszeres testmozgás, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozás, melyhez hozzájárul a minőségi...

Close