Kövess minket!
  
     

Jelentkezzen a februárban induló 2019-es fotótanfolyamra!

Jelentkezzen a februárban induló 2019-es fotótanfolyamra!
2019, január 17.

Régóta vágya, hogy komolyabban foglalkozzon a fotózás világával? Örömmel készít fényképeket, és szeretné tudását fejleszteni? Nagyszerű ötlet az új évet álmai megvalósításával kezdeni. 2019-es fotótanfolyam indul februárban, amire érdemes minél előbb jelentkezni. Akár jelentős kedvezményben is részesülhet, ha időben jelzi részvételi szándékát.

Nagy népszerűségnek örvendenek a fotózásra alkalmas készülékek, hiszen szinte nincs is olyan ember közöttünk, aki nem készít fotókat. A számunkra legkedvesebb pillanatok megörökítésére lehetőségünk van a különféle eszközök használata során. Ha úgy gondoljuk, hogy profi fotósként jól éreznénk magunkat, és szívesen töltenénk munkaidőnket ezzel a nagyszerű tevékenységgel, akkor érdemes digitális és filmes fotótanfolyamra jelentkezni. Akár sikeres vállalkozóként is folytathatjuk életünket, ha ezen a területen helyezkedünk el. 2019-es fotótanfolyam indul februárban, amelyen részt vehetünk egyéb elfoglaltságaink mellett.

Színvonalas képzésen vehet részt, ha jelentkezik a Fotó Spektrum Kft. digitális és filmes fotótanfolyamára. 2019-es fotótanfolyam indul februárban, amin érdemes kezdőként és gyakorlott fotósként is részt venni. A meghatározott időpontig jelentős kedvezménnyel fizetheti be a digitális és filmes fotótanfolyam díját. Az elméleti órákat a hét elején, munkaidő után tartjuk, a gyakorlati oktatást pedig hétvégenként bonyolítjuk le. Ennek köszönhetően munkája, vagy más tanulmányai mellett is gond nélkül vehet részt az oktatáson. A hazai fotográfia jeles képviselői készítik fel az új hobbijára, vagy munkájára. Rengeteg információt olvashat az általunk kínált lehetőségről, ha felkeresi a www.digitalisfototanfolyam.hu weboldalunkat!

Foglalkozzon olyan tevékenységgel nap, mint nap, ami örömet okoz Önnek! Jelentkezzen időben hozzánk, hiszen 2019-es fotótanfolyam indul februárban! Forduljon hozzánk bátran felmerülő kérdéseivel, és tegye meg az első lépéseket tervei megvalósításához! Lépjen velünk kapcsolatba a csaba@csabamail.hu e-mail címünkre küldött üzenetben, vagy hívjon bennünket a 06-20-390-1560-as telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
antidohany.hu
Miért fontos a dohányzásról leszoktatás terhesség ideje alatt?

Tervezi a családalapítást, vagy már várandós? Nehezen teszi le a cigarettát, ezért hatékony támogatásra van szüksége? Netán segítene valakinek a...

Close