Kövess minket!
  
     

Kalandos ajándék különleges meglepetésként

Kalandos ajándék különleges meglepetésként
2016, december 1.

Egyedi, ugyanakkor hasznos meglepetéssel szeretne boldogságot szerezni rokona, barátja, vagy ismerőse számára az ünnepekkor? Igazán ötletes, és nem várt ajándékként adhat át bérletet vagy ajándékutalványt, amit a következő év szezonjának kezdetétől felhasználhat a kalandparkok valamelyikében, ahol rengeteg élményben lehet része.

Rengetegen vagyunk, akik szívesen töltik szabadidejüket szabadtéren való kikapcsolódással. Azonban a hideg beköszöntével sajnos ez háttérbe szorul. A karácsonyi ajándékok tervezésénél nyugodtan gondolkodhatunk már előre, és vidámságot, egyedi élményt nyújtó kalandparkok szolgáltatásával ismerkedve választhatunk izgalmas kihívásokat rejtő élményparkba szóló ajándékutalványt. Ezzel nagy örömet okozhatunk korosztálytól és nemtől függetlenül bárki számára. Amikor pedig sor kerül a látogatásra, felejthetetlen pillanatok átéléséhez járulhatunk hozzá.

Szabadtéri játékok sokaságával várjuk a kalandparkok egyik legközkedveltebb helyszínén, Orczy Kalandparkunkban. Egyedülálló lehetőségekkel, mindenki számára örömet okozó létesítményekkel kívánunk felhőtlen itt töltött időt biztosítani. A felnőttek és a gyermekek körében is szívesen látogatott élményparkunkban garantált a szórakozás. A téli időszakban zárva tartunk, azonban a tavasz beköszöntével újra várjuk kedves vendégeinket. Az ünnepek alkalmával kiváló ötlet lehet hozzánk szóló ajándékutalványt rejtenie a fa alá, hiszen ezzel már a következő évre is akadhat egy várva várt nap. Élményparkunk szolgáltatásairól, és a beszerezhető bérletekről, ajándékutalványokról informálódjon részletesen a www.orczykalandpark.hu weboldalunkon!

Gondoskodjon egyedi módon a karácsonyi meglepetésről, kalandot és vidámságot átnyújtva! Lepje meg szeretteit élménypark ajándékutalvánnyal, amit nálunk a következő év szezonjában bármikor felhasználhatnak! Kérdéseivel, észrevételeivel, és a megrendeléssel kapcsolatban keressen fel bennünket telefonon a 06-20-236-1214–es számunkon, vagy küldjön üzenetet a weboldalunkon található űrlap kitöltésével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
hoteljarja-hu
Utazzon egyedülálló helyre a télen!

Kikapcsolódásra vágyik? A rengeteg munka és egyéb teendői miatt kevés ideje jut a pihenésre? Olyan helyszínre látogatna, ahol nem csak...

Close