Kövess minket!
  
     

Kapcsolódjon ki babájával együtt pihenve!

Kapcsolódjon ki babájával együtt pihenve!
2017, március 30.

Kikapcsolódásra vágyik, távol a megszokott környezetétől? Családja bővült egy kisbabával, így őt sem szeretné másra bízni? Igazán nyugodt pillanatokat wellness szálloda választásával szerezhet, ahol többféle szolgáltatás közül válogatva érezheti kiválóan magát az egész család.

Legszebb napjaink közé tartozik, amikor világra jön gyermekünk, hiszen ezután már vele együtt élhetjük boldogan és elégedetten életünket. Csodálatos pillanatokban lehet részünk időnket vele töltve, azonban a feladataink is megsokszorozódnak. Mindegyikünk esetében elérkezik az idő, amikor pihenésre vágyunk, és legalább pár napot otthonunktól távol töltenénk el. A legjobb ötlet az lehet, ha wellness szállodát keresünk ennek céljából, méghozzá országunk valamely gyönyörű részén. Nem mindenhol tudnak gyermekek által használatos eszközöket rendelkezésünkre bocsátani, így érdemes időben tájékozódnunk, hogy bababarát szállást foglalhassunk le igényeink szerint.

Természetvédelmi környezetben fekvő, a családi nyaralásra kiválóan alkalmas Hotel Orchidea wellness hotelünk tökéletes választás kikapcsolódás céljából. Szolgáltatásaink között találkozhat a termálfürdő által nyújtott lehetőségekkel, ami kiváló feltöltődést eredményez. Különleges ételekkel, változatos programlehetőségekkel várjuk érdeklődőinket egész évben. Ha gyermekkel együtt szeretne szállást foglalni nálunk, ezt gond nélkül megteheti, hiszen bababarát szállást kínálunk. Gyermekmedence és játszótér áll rendelkezésére a kicsiknek, valamint a különféle kellékeket is biztosítjuk, amelyek nélkülözhetetlenek lehetnek. Folyamatos kedvezményeinkről, wellness szállodánk színvonalas szolgálásairól informálódjon bővebben honlapunkon, a www.hotelorchidea.hu weboldalon!

Töltse kellemesen napjait wellness hotelünkben! Vegye igénybe bababarát szállásunkat, és használja ki fürdőnk előnyeit! Felmerülő kérdéseivel, és foglalási igényével keressen bennünket elérhetőségeinken, a 06-74-532720 –as telefonszámunkon, vagy az info@hotelorchidea.hu–n!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Könnyebb és gyorsabb munka a bárban
Könnyebb és gyorsabb munka a bárban

Egy forgalmasabb bár életében sokszor előfordul, hogy nagyobb vendégsereg torlódik fel a pultnál, és ilyen eseteknél, akár a jég hiánya...

Close