Kövess minket!
  
     

Kapcsolódjon ki meghitt hangulatú hotelben, Pécs belvárosában!

Kapcsolódjon ki meghitt hangulatú hotelben, Pécs belvárosában!
2019, február 21.

Rengeteg teendő várja szinte minden nap, és vágyik a kikapcsolódásra? Szeretne egy szép városban pihenni, ahol megfeledkezhet a stresszes hétköznapokról? Meghitt hangulatú hotelben, Pécs belvárosában maga mögött hagyhatja a nehézségeket. Lehetősége van párjával, családjával, vagy akár barátaival együtt szobát foglalni.

A munka, az otthoni tennivalók, és más elfoglaltságok nagymértékben leterhelnek bennünket. Mindegyikünknek szüksége van a pihenésre. Ha nem tudjuk rendszeresen megoldani, érdemes pár napot legalább néhány hetente, vagy havonta más környezetben tölteni. A legjobb, ha párunkkal, vagy családunkkal együtt utazunk. Az országban számos gyönyörű várost tekinthetünk meg, és rengeteg látnivaló vár ránk. Kiváló ötlet egy meghitt hangulatú hotelt Pécs belvárosában választani. Egyéni igényeinknek megfelelő, korszerűen felszerelt, kényelmes szobák egyikében pihenhetjük ki fáradalmainkat, ha jól döntünk.

Összkomfortos, klímaberendezéssel felszerelt, kényelmes szobákkal várjuk a Hotel Diánában, a Ri-Kó Pécs Kft. belvárosi szállásán, Pécsett. 24 órás recepcióval, ingyenes parkolási lehetőséggel, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Kedvező áron kínáljuk szobáinkat, amely magában foglalja a kontinentális reggeli díját is. Meghitt hangulatú hotelünk Pécs belvárosában található, így bármilyen programot, nevezetességet szeretne megtekinteni, egyszerűen megoldhatja. Szerezzen bővebb információt igényesen kialakított szálláshelyünkről, és tájékozódjon kedvező ajánlatainkról a www.hoteldiana.hu weboldalunkon!

Töltsön néhány napot meghitt hangulatú hotelünkben, Pécs belvárosában! Érezze magát jól, és feledkezzen meg a fárasztó hétköznapokról! Jelezze felénk foglalási szándékát, és kérjen részletes információt szolgáltatásainkról! Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06-72-333-373-as telefonszámunkon, vagy írjon e-mailt az info@hoteldiana.hu címünkre! Örömmel fogadjuk érdeklődését belvárosi szállásunkon, Pécsett!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
elektromoskisauto.hu.19feb
Szórakoztassa gyermekét az eladó elektromos kisautók egyikével!

Gyermekét ünneplik családtagjaival a közeljövőben? Netán húsvétra keres különleges ajándékot a kicsi számára? Bármilyen alkalomból szeretne nagy örömet szerezni, az...

Close