Kövess minket!
  
     

Kapcsolódjon ki siklósi szállásunkon, a vár közvetlen szomszédságában!

Kapcsolódjon ki siklósi szállásunkon, a vár közvetlen szomszédságában!
2018, november 15.

Szeretné fáradalmait még ebben az évben kipihenni? Netán szívesen kezdené az újesztendőt pihenéssel, különleges környezetben? Akár párjával, családjával, vagy baráti társasággal tervezi a kikapcsolódást, egy siklósi szálláson nagyszerűen érezheti magát. Lehetősége van a vár közvetlen szomszédságában szobát foglalni és gazdag programkínálatból válogatni.

Az év vége közeledtével mindegyikünk vágyik a pihenésre, hiszen a rohanó, stresszes hétköznapok jelentős mértékben terhelnek bennünket. Sokan szeretnénk olyan környezetben pihenni, ahol nem csak a nyugodt légkör adott, hanem színes programok is várnak ránk. Ha még nem látogattunk el Siklósra, érdemes minél hamarabb megtenni. Egy siklósi szálláson tökéletesen kipihenhetjük magunkat, a közeli nevezetességek, a fürdő, és a különleges rendezvények pedig egyedülálló élményekben részesítenek minket.

Könnyedén megtalálhatja az Ön számára legfontosabb kényelmi szolgáltatást, ha a Múzeum-Várkert Kft. Brigadéros Vendégházát választja. Többféle kialakítású szobákkal várjuk siklósi szállásunkon, amelyek gyermekek elhelyezésére is kiválóan alkalmasak. Jól felszerelt szálláshelyünk a vár szomszédságában található, néhány perc alatt pedig elérhető a belváros és a fürdő. A környékünkön rengeteg látnivaló található, és jobbnál jobb programokon vehet részt. Egyéni igényei szerint állíthatja össze csomagját, így biztos lehet a felhőtlen kikapcsolódásban. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink minden érdekességről tudjanak, ezért részletesen informáljuk a lehetőségekről. Tájékozódjon siklósi szállásunkról és a közeljövőben lebonyolításra kerülő eseményekről a www.brigaderos.hu internetes oldalunkon!

Fordítson időt a kikapcsolódásra, és töltődjön fel a következő évre! Foglaljon siklósi szállást egyedülálló környezetben található vendégházunkban, és érezze magát kiválóan! Érdeklődjön szolgáltatásainkról, és kérjen egyedi árajánlatot a 06-72-800-235-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@brigaderos.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Szerelje fel otthonát olcsón, megbízható, csomagolássérült műszaki cikkekkel!
Szerelje fel otthonát olcsón, megbízható, csomagolássérült műszaki cikkekkel!

Hiányzik néhány eszköz az otthonából, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapok során? Netán új környezetbe költözik, ezért szüksége van különféle háztartási berendezésekre?...

Close