Kövess minket!
  
     

Karácsonyi jókívánság, akár a világ másik felére is

Karácsonyi jókívánság, akár a világ másik felére is
2016, november 3.

Karácsony alkalmával minden családban elérkezik a pillanat a közös ünneplésre, a karácsonyi vacsorára, az ajándékozásra és végül, de nem utolsó sorban a jól megérdemelt pihenésre. Ez mindenhol magától értetődő, de mégis vannak családok, melyeknek egyes tagjai külföldön élnek és nem lehetnek jelen ezekben a pillanatokban.

Ha külföldön élő szeretteinkre gondolunk, talán a leg fájóbb a távolság, ami elválaszt tőlük, de a jeles alkalmakkor, mint például a karácsony, lehetőségünk van meglepni őket, és gondolni rájuk akárhol is éljenek a világban! A nemzetközi virágküldés remek eszköze lehet annak, hogy meglepetést szerezzünk gyermekünknek, testvérünknek vagy bármilyen rokonunknak, esetleg barátainknak az ünnepek alkalmával. Hiszen több száz vagy több ezer kilométerre a családjától ki számítana egy csokor virágra vagy egy virágkosárra? Nem valószínű, hogy sokan. Így, akit megajándékozunk, garantáltan örülni fog ajándék virágcsokrunknak vagy kosarunknak, hiszen tudja, hogy gondoltunk rá a szeretet ünnepén. A nemzetközi virágküldés tehát egy olyan lehetőség, amit mindenképpen érdemes megfontolnunk, ha külföldön élő szeretteinket szeretnénk megajándékozni az ünnepek alatt!

Ha minden tekintetben profi nemzetközi virágküldéssel foglalkozó cégre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Mi, a FlorAwesome Kft a világ majdnem bármely országába tudjuk vállalni a virágcsokor vagy virágkosár szállítását, méghozzá pontosan és precízen, hiszen ahhoz hogy a virágok épségben érkezzenek meg, minden esetben a maximumot nyújtjuk! Ha minket választ, garantáltan elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és bearanyozzuk külföldön élő szerettei karácsonyát! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.theflowerbird.com –ra, ahol megtekintheti termékeinket, melyek között biztosan megtalálja az Önnek legjobban tetsző darabot!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a +36-30-933-9570 telefonszámon, illetve az info@theflowerbird.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Miért fontos, hogy gumiabroncsunkat lecseréljük a téli időszakra?
Miért fontos, hogy gumiabroncsunkat lecseréljük a téli időszakra?

A téli hónapokban is rendszeresen fogunk vezetni, sőt, előfordulhat, hogy nagyobb távolságok megtételére is szükség lesz. Gépjárművünk alkatrészeinek rendszeres ellenőrzése...

Close