Kövess minket!
  
     

Készüljön az ünnepi teendőkre kézi szeletelőgéppel!

Készüljön az ünnepi teendőkre kézi szeletelőgéppel!
2018, december 3.

Többféle ételt készít az ünnepekre minden évben? Szeretne különlegességekkel készülni, és vendégeit minél gazdagabb kínálattal várni? A sajtok, szalámik és hasonló termékek szeletelésére biztos, hogy nagy szükség lesz. Ha kereskedelmi üzletet, vagy vendéglátóegységet üzemeltet, számíthat a megnövekedett forgalomra. Kiváló minőségű, egyszerűen és biztonságosan használható Ma-Ga kézi szeletelőgéppel könnyebben végezheti feladatait.

A kereskedelmi és a vendéglátóipari területeken egyaránt számíthatunk a nagymértékben megnövekedett forgalomra. A jelenlegi időszak az ünnepi készülődésről szól, és az eddigieknél többen látogatunk étterembe, valamint nagyobb mennyiségű árut vásárolunk. Ha mi magunk foglalkozunk a termékek eladásával, illetve felszolgálásával, elengedhetetlen konyhai eszközeink közé tartozik a kézi szeletelőgép. Ezzel a nagyszerű készülékkel gyorsabban és hatékonyabban végezhetjük munkánkat.

Különböző típusú kézi szeletelőgépek közül választhat a Kőlux Kft.-nél. Egyéni igényei szerint szeletelheti a termékeket a nálunk kapható eszközökkel. Ma-Ga kézi szeletelőgépeink élező szerkezettel vannak felszerelve., aminek köszönhetően biztosíthatja a kés jó minőségét. A biztonsági relé megakadályozza, hogy áramszünetet követően újrainduljon a készülék. Az EU szabványoknak megfelelő, könnyedén használható kézi szeletelőgépeket kínálunk elérhető áron. Figyelemmel kísérjük a piaci igények változását, és ennek megfelelően nyújtunk megbízható eszközöket. Informálódjon Ma-Ga termékeinkről a www.ma-ga.hu internetes oldalunkon!

Gondoljon időben a karácsonyi előkészületekre! Szerezze be azokat az eszközöket, amelyek egyszerűbbé tehetik a munkavégzést! Ne hiányozzon az Ön konyhájából sem a kézi szeletelőgép! Biztosítsa a megfelelő mennyiségű és minőségű kézi szeletelőgépet! Ma-Ga termékek beszerzése ügyében, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-957-4553-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ma-ga.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
konnyu-szerkezet.hu181203
Milyen előnyökkel jár a gyorsházak kivitelezése?

Otthona kialakítását tervezi, és szeretne minél hamarabb beköltözni? Hosszú távon megbízható, kiváló minőségű alapanyagokat keres a komfortos környezet megteremtése céljából?...

Close