Kövess minket!
  
     

Kiegyensúlyozott életmód: A Ganoderma gomba

Kiegyensúlyozott életmód: A Ganoderma gomba
2014, június 3.

Napjainkban kiemelten nagy szerepet kap az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Egyre többen fordulnak egészségügyi panaszaikkal vagy megelőzés céljából az alternatív és természetes gyógymódok, illetve táplálékkiegészítők felé. Számos olyan természetes növénykészítmény válik széles körben népszerűvé, melyeket már az ősidőkben is alkalmaztak az egészség megóvásának érdekében.

A Ganoderma gomba

A Ganoderma gomba, magyarul pecsétviaszgomba, amely legfontosabb hatóanyagai a poliszacharidok és a szerves germánium, értékes tápanyagokat, esszenciális aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, polifenolokat, rostokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint antioxidánsokat tartalmaz. A gomba elsősorban segíthet helyreállítani a szervezet természetes egyensúlyát, erősítheti az immunrendszert, megoldást jelenthet a felhalmozódott méreganyagokkal szemben, erősítheti a szív- és érrendszeri keringést, segíthet az emésztőrendszeri problémákkal küszködőknek, valamit támogathatja a sejtregenerálódást. A Ganoderma gomba egyes vélemények szerint segíthet a rákos megbetegedések gyógyulási folyamata során, és csökkentheti a kezelések negatív hatásait. Manapság számos gyártó kínál Ganoderma gomba készítményeket, táplálékkiegészítőket, melyek rendszeres használatával megelőzhetőek lehetnek a különböző betegségek.

Válassza a minőséget!

A Gano Excel vállalat Ganoderma kivonat felhasználásával gyárt minőségi termékeket, táplálékkiegészítőket, melyekkel Ön is hozzájárulhat a különféle betegségek kialakulásának megelőzéséhez, kiegyensúlyozott állapotot érhet el, valamint hatékonyabbá teheti egészségügyi panaszainak kezelését. További információkért termékeinkről tekintse meg a www.ganoexcel.hu címen található weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 36 1/ 796-1180-as ügyfélszolgálati vagy a 36 1/ 796-1181-es kiemelt ügyfélszolgálati számunkon, illetve az info@ganoexcel.hu e-mail címen!

Tájékoztatás: Az étrend-kiegészítők élelmiszernek minősülnek, s nem gyógyszernek vagy gyógyhatású készítménynek: bizonyos hiányállapotok kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, vagy speciális étrenden lévők táplálkozásának kiegészítésére hozták őket létre.

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Dermatologist examines a mole
Anyajegyszűrés és anyajegy eltávolítás

Bőrünk felszínét természetes módon születésünktől fogva, valamint a későbbiekben kialakuló módon borítják anyajegyek, melyek a bőr színétől és szerkezetétől gyakran...

Close