Kövess minket!
  
     

Kiemelt figyelem és biztonság a gyermekekért labirintus játszóházzal

Kiemelt figyelem és biztonság a gyermekekért labirintus játszóházzal
2016, szeptember 1.

Rossz időben sokszor fejtörést okoz a szülőknek, hogyan kössék le egy egész nap folyamán a gyermekek energiáit. Ma már számos, különböző profilú és stílusú játszóház áll a szülők rendelkezésére, melyeket örömmel próbálgatnak kicsik és nagyok. Vannak, amelyek kevésbé nyerik el a gyermekek és/vagy szülők tetszését, de a “szuper” játszóházakhoz akár 50-100 kilométert is utaznak a családok, ha a létesítmény egész napos elfoglaltságot tud nyújtani. Sok szülőben ekkor születik meg a gondolat, hogy jó lenne a lakóhelye környékén is létrehozni egy hasonlót…

Játszóház kivitelezése előtt hagyjuk a gondolatot érlelődni, hogy egy olyan játszóházat hozzunk létre, ami minket tükröz. Szerencsére ma már a játszóeszközök széles tárházából válogatva hozhatunk létre egyedülálló játszóházat. Szerencsés, ha a kisebb és nagyobb gyermekek is megtalálják az örömöt az eszközökben, hogy az egész család jól érezhesse magát, de akár a szülők is részt vehetnek a játékban együtt átélve azokat a különleges pillanatokat, amikor a kisebbek belső határaikat átlépve próbálják megoldani a különböző feladatokat, egyre merészebb lépéseket téve, boldogan.

Játszóház kivitelezése során kihagyhatatlan egy beltéri acélvázas struktúra kialakítása – melyet hétköznapi nyelven labirintus játszóháznak neveznek. A struktúra több száz aktivitása a biztosíték arra, hogy nem válik unalmassá sem a kicsiknek, sem a nagyoknak.

Kifogástalan minőségű, különleges beltéri játszóház kialakítása céljából nálunk a legjobb helyen jár. Előszeretettel tervezünk a struktúrákba Magyarországon egyedülálló játékaktivitásokat, de a látványelemek tervezésében és kivitelezésében sem ismerünk lehetetlent.

A tőlünk rendelhető játszóházi struktúrák kivitelezése során a biztonságot szivacsos akadályelemek és padozat, puha csőborítás, mászhatatlan hálók és az EN1176-os szabvány 100%-os betartása garantálja.

Telepítő csapatunkat folyamatosan képezzük, így tapasztalatunknak és tudásunknak köszönhetően problémamentesen, profi módon oldjuk meg az elképzeléseinek megfelelő játszóház kivitelezését. A www.ips-gyermekszem.hu internetes oldalunkon részletesen informálódhat szolgáltatásainkról, és tájékozódhat referenciáinkkal kapcsolatban. Kérdései esetén elérhetőek vagyunk a 06-26-560358-as telefonszámunkon, és az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címünkön.

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
állatorvosi asszisztens képzés
Milyen lehetőségei vannak, ha állatok közelében tevékenykedne?

Legszívesebben minden napját állatok között töltené? Ennek érdekében érdemes olyan tevékenységet választania, amit ilyen módon tehet hosszú időn keresztül, akár...

Close