Kövess minket!
  
     

Kiemelt figyelem és biztonság a gyermekekért labirintus játszóházzal

Kiemelt figyelem és biztonság a gyermekekért labirintus játszóházzal
2016, szeptember 1.

Rossz időben sokszor fejtörést okoz a szülőknek, hogyan kössék le egy egész nap folyamán a gyermekek energiáit. Ma már számos, különböző profilú és stílusú játszóház áll a szülők rendelkezésére, melyeket örömmel próbálgatnak kicsik és nagyok. Vannak, amelyek kevésbé nyerik el a gyermekek és/vagy szülők tetszését, de a “szuper” játszóházakhoz akár 50-100 kilométert is utaznak a családok, ha a létesítmény egész napos elfoglaltságot tud nyújtani. Sok szülőben ekkor születik meg a gondolat, hogy jó lenne a lakóhelye környékén is létrehozni egy hasonlót…

Játszóház kivitelezése előtt hagyjuk a gondolatot érlelődni, hogy egy olyan játszóházat hozzunk létre, ami minket tükröz. Szerencsére ma már a játszóeszközök széles tárházából válogatva hozhatunk létre egyedülálló játszóházat. Szerencsés, ha a kisebb és nagyobb gyermekek is megtalálják az örömöt az eszközökben, hogy az egész család jól érezhesse magát, de akár a szülők is részt vehetnek a játékban együtt átélve azokat a különleges pillanatokat, amikor a kisebbek belső határaikat átlépve próbálják megoldani a különböző feladatokat, egyre merészebb lépéseket téve, boldogan.

Játszóház kivitelezése során kihagyhatatlan egy beltéri acélvázas struktúra kialakítása – melyet hétköznapi nyelven labirintus játszóháznak neveznek. A struktúra több száz aktivitása a biztosíték arra, hogy nem válik unalmassá sem a kicsiknek, sem a nagyoknak.

Kifogástalan minőségű, különleges beltéri játszóház kialakítása céljából nálunk a legjobb helyen jár. Előszeretettel tervezünk a struktúrákba Magyarországon egyedülálló játékaktivitásokat, de a látványelemek tervezésében és kivitelezésében sem ismerünk lehetetlent.

A tőlünk rendelhető játszóházi struktúrák kivitelezése során a biztonságot szivacsos akadályelemek és padozat, puha csőborítás, mászhatatlan hálók és az EN1176-os szabvány 100%-os betartása garantálja.

Telepítő csapatunkat folyamatosan képezzük, így tapasztalatunknak és tudásunknak köszönhetően problémamentesen, profi módon oldjuk meg az elképzeléseinek megfelelő játszóház kivitelezését. A www.ips-gyermekszem.hu internetes oldalunkon részletesen informálódhat szolgáltatásainkról, és tájékozódhat referenciáinkkal kapcsolatban. Kérdései esetén elérhetőek vagyunk a 06-26-560358-as telefonszámunkon, és az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címünkön.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube