Kövess minket!
  
     

Kisállat hamvasztás: Korszerű tiszteletadás az elhunyt kedvenceknek

Kisállat hamvasztás: Korszerű tiszteletadás az elhunyt kedvenceknek
2017, augusztus 31.

Elbúcsúzni egyet jelent azzal, hogy annak, aki fontos volt nekünk biztosítjuk a legideálisabb körülményeket az utolsó utazáshoz, miközben mi magunk is felkészülünk arra, ami hamarosan már nem lesz többé, felkészülünk az emlékezésre.

Végső búcsút venni, megadni a végtisztességet nem csak emberektől lehet, hanem mindentől, amihez kötődtünk, amit valaha szerettünk, amivel közös emlékeink, élményeink voltak, így például házi kedvencektől is. Sőt, manapság egyre nagyobb igény mutatkozik erre a felelős gazdik részéről!

Egy kutyától vagy cicától is többféleképpen el lehet búcsúzni és ugyanígy számos módon meg lehet nekik adni a végtisztességet, elkísérni őket az utolsó útjukra. A leginkább elterjedt szokás az az, hogy a kert végében ásott gödörbe hantolják el a kisállat tetemét. Vannak, akik direkt ezt a megoldást választják, mert halálukban is maguk mellett szeretnék tudni a kis kedvencüket, ezért nem mondanak le egy meglátogatható síremlék létrehozásának lehetőségéről. Pedig sokkal környezetbarátabb és egyszerűbb módja is van annak, hogy a kis kedvencünk földi maradványait ízléses módon megőrizzük, őt magát pedig méltó módon elbúcsúztassuk.

A kisállat hamvasztás egy olyan, nemrégen elterjedt lehetőség, ami egy mobil eszközzel bárhol lehetővé teszi a tetem elhamvasztását, mindezt gyorsan és a lehető leghigiénikusabban. A megmaradt hamvakat a gazdi pedig eltemetheti vagy éppen urnába téve megőrizheti.

Látogasson el, a www.tetemszallitasbudapesten.com –ra, és ismerje meg cégünket! Vegye igénybe kisállat hamvasztás szolgáltatásunkat, ha szeretne méltó módon elbúcsúzni kedvencétől! A kisállat hamvasztás az állat tömegétől és nagyságától függően csupán pár órát vesz igénybe, egyszerű, biztonságos és nagyon diszkrét művelet!

Ha kérdései merültek fel, keressen fel minket a +36303117788 telefonszámon, valamint a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Tetoválás és bőrápolás: hogyan csináljuk?
Tetoválás és bőrápolás: hogyan csináljuk?

A test díszítésének vágya már évezredek óta az emberben munkálkodó erő. Díszítjük a testünket, mert szeretnénk tetszeni, megkülönböztetjük magunkat másoktól,...

Close