Kövess minket!
  
     

Könnyebb és gyorsabb munka a bárban

Könnyebb és gyorsabb munka a bárban
2017, március 30.

Egy forgalmasabb bár életében sokszor előfordul, hogy nagyobb vendégsereg torlódik fel a pultnál, és ilyen eseteknél, akár a jég hiánya is nagyon lelassíthatja a pultosok munkáját. Sok kisebb hozzávaló van, ami elengedhetetlen akár egy koktélnál, az alkoholos alapanyagok, a szükséges gyümölcsök, darált jég vagy akár a koktélhoz kellő megfelelő pohár, és bár könnyűnek tűnhet, egy forgalmas éjszaka még ezeknek a pótlása is hosszú feladat lehet. A legtöbb bárnál, kocsmánál az ilyen eseteknél alkalmaznak barbackeket, akik feladata az előzők és egyéb más folyamatos pótlása, de még nekik se jut mindig idejük a pult minden részének feltöltésére, hiszen akár a gyümölcsök facsarása, a jég darálása is sok időt elvehet.

Sok kisebb munka is akadhat egy pultban, amik ha nem a kellő gyorsaságban folynak, nagyban visszavethetik az adott pult teljesítményét. Ezeknek a munkáknak a felgyorsítására érdemes különféle gépeket használnunk. Webáruházunk választékában sok kiegészítő bár gépet találhat, amik segítségével alkalmazottai gyorsabban elvégezhetnek egyes kisebb műveleteket. Szinte miden koktél alapvető eleme a jég, aminek folyamatosan a pultos keze alatt kell lennie. Ilyenkor érdemes egy jéggépet beszerezni a bárpultba, aminek segítségével könnyen, gyorsan és folyamatosan tudunk jeget készíteni, anélkül, hogy a raktárba kelljen mászkálniuk az alkalmazottaknak. A jéggép mellé pedig ajánljuk a jégdaráló gépeket, amelyekkel könnyedén készíthetünk darált jeget. Ezek mellett a különböző gyümölcsök levének kifacsarására ajánljuk a készletünkben található gyümölcsfacsarók egyikét. Az alapanyagok mellett a felszolgálásukhoz szükséges poharak gyors előkészítéséhez pedig szükséges lehet egy pohármosó gép. Egy pohármosó géppel egyszerre nagy mennyiségben moshatunk el poharakat ezzel biztosítva, hogy mindig legyen a pultban tiszt pohár. Az előzők és más kisebb, de annál inkább fontosabb alapanyagok gyors előkészítéséhez ajánljuk webshopunk bár gép készletét! Könnyítse meg és gyorsítsa fel alkalmazottai munkáját, hogy bárja a lehető legnagyobb hatásfokon üzemelhessen! Válasszon minőségi gépeket tőlünk!

Látogasson el honlapunkra a www.mindenamibar.com címre és nézze meg további készleteinket! Esetleges kérdésekkel vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70 / 617-0280 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Építse testét E-FIT edzéssel!
Építse testét E-FIT edzéssel!

A tavasz elérkezésével beköszönt a jó idő, lecserélhetjük a melegebb ruhákat a lengébb öltözékekre, viszont így jobban megmutatkoznak vonalaink is....

Close