Kövess minket!
  
     

Köszönjön el kedvencétől méltóságteljes formában, macska hamvasztással!

Köszönjön el kedvencétől méltóságteljes formában, macska hamvasztással!
2018, január 19.

Attól tart, hogy hamarosan elveszíti kedvencét, ugyanis már egy ideje betegségben, vagy sérülés miatt szenved? Esetleg időben szeretne felkészülni kisállata búcsúztatására, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen tanácstalanul várakoznia? Méltóságteljes formában köszönhet el örökre, ha a macska hamvasztás mellett dönt. Felkészült szakemberek segítik mindenben, így az utolsó pillanatokban is igénye szerint töltheti idejét állatával.

Szinte mindegyikünk életében helyet kapnak a kisállatok, hiszen általuk vidámabb mindennapjaink lehetnek. Egészen idős korukig vigyázhatunk rájuk, gondoskodhatunk megfelelő táplálkozásukról és ápolásukról. A kutyák és macskák a leggyakrabban tartott kedvencek, akik szinte családunk tagjaivá is válónak az évek múlásával. Egyszer azonban eljön a pillanat, amikor örökre búcsúznunk kell tőlük.

A macskákról mindegyikünk tudja, hogy szeretnek veszélyes életet élni. Sajnos bármikor előfordulhat, hogy az utcán, vagy máshol járnak, és megsérülnek, esetleg a vártnál korábban életüket is vesztik. Ha szeretetteljes légkörben, hozzájuk méltó módon szeretnénk utolsó útjukra kísérni őket, lehetőségünk van a macska hamvasztásra. A hagyományos temetésnél sokkal előnyösebb megoldás, ha a kisállat hamvasztás mellett döntünk.

Modern, korszerű berendezésekkel, maximális együttérzéssel tesszük lehetővé a kisállat hamvasztást a Word’s Eye Kft. munkatársaiként. Cégünk saját krematóriummal rendelkezik, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelve végezzük munkánkat. A macska hamvasztás végével urnában őrizheti kedvence földi maradványait, amit saját igénye szerint bárhol elhelyezhet. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és a kisállat hamvasztás menetéről a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Kímélje magát a temetéssel járó feladatoktól, búcsúztassa méltóságteljesen kedvencét! Macska hamvasztása ügyében és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket a 06-20-319-9316-os telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Érdekességek a farsangi szokásokról
Érdekességek a farsangi szokásokról

A farsang a vízkereszttől húshagyókeddig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak. Hagyományosan a vidám lakomák, bálok, jelmezes mulatságok, népünnepélyek ideje. A...

Close