Kövess minket!
  
     

Kreatív kerttervezés térkövekkel

Kreatív kerttervezés térkövekkel
2015, május 4.

A kert mindig nagy örömöt jelent azoknak, akik olyan szerencsések, hogy lehetőségük van kertet fenntartani, vagy olyan helyen laknak, ahol van lehetőség egy kis zöld terület megművelésére. Ez különösen akkor irigylésre méltó, amikor végre búcsút mondhatunk a szürke, téli égnek, a hideg nappaloknak és a szomorú, kietlen, fagyott kerteknek. Amint beköszönt a meleg, tavaszi-nyári napsütés, ismét megtelik élettel a kert, a terasz, az erkély. Újra lehet tervezgetni, tenni-venni a kertben, ültetni, gyomlálni, ásni. Ilyenkor azokat is elkapja a kertészkedés láza, akik egyébként nem vallják magukat szorgalmas hobbi kertésznek.

A megújulás ebben az időszakban tehát nemcsak a természetben, de a kis és nagy kertekben is tetten érhető. Sokan követik a megszokott rutinjukat, és alapvetően ugyanazt a kertet szépítgetik tovább, melyet az elején kialakítottak, de vannak olyanok is, akik szeretik valami újjal szebbé, praktikusabbá tenni a kertjüket. Ehhez a célhoz lehet kiváló alternatíva a térburkoló elemek felhasználása a kerttervezés folyamán. A különböző burkolatok segítségével kialakíthatunk kerti tipegőket, kerti utakat, de elkülöníthetünk kisebb-nagyobb területeket is a kertből, udvarból, hogy pihenésre alkalmas részeket alakítsunk ki.

A kerti utak és tipegők azért jelentenek ideális megoldást a kertben, főleg, ha nagyobb alapterületről van szó, mert a segítségükkel minden virágágyás megközelíthető anélkül, hogy kárt tennénk a növényekben. Nem utolsó sorban a különböző nagyságú, mintájú kövekkel a kert vagy udvar külön részekre tagolható, az összképe alakítható és különlegesebbé tehető.

A különböző kőből, vagy fa utánzatú alapanyagból készült térburkolatok nemcsak a kocsi feljárók, udvarok burkolására alkalmasak, de például kialakíthatók a felhasználásukkal kis szigetek a gyepen, így biztonságosan kihelyezhető nyugágy, asztal is, anélkül, hogy  a növényekben kárt tennénk, és még könnyebben is tisztán tartható.

A www.kreativko.hu weboldalon Ön is megtalálhatja az ízléséhez, kertjéhez passzoló térburkolatokat, melyekről bővebben tájékozódhat a 06209318528-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
smiling young man with toothbrush
Mit érdemes tudni a szájhigiéniáról?

A helyes fogmosás szabályait már egészen kicsi korában megtanulja mindenki. Kisgyerekként a tükör előtt pipiskedve, nagy komolyan koncentrálva súroljuk fogainkat,...

Close