Kövess minket!
  
     

Krill-olaj az egészségért

Krill-olaj az egészségért
2014, június 19.

Napjainkban egészségünk megőrzése kiemelten fontos, és ennek szerves része a rendszeres testmozgás, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozás, melyhez hozzájárul a minőségi étrend-kiegészítők fogyasztása is, amik tartalmazzák a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. A halolaj jótékony hatásai régóta ismertek, azonban az NKO® rákolaj és különböző termékei sokkal több pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre, melyek ezáltal manapság igen népszerűek és hatékonyak.

Az NKO® Krill-olaj jótékony hatásai

A Krill rákok a Déli-sark tiszta vizeiben élő élőlények, és az olajukból előállított készítmények számos kedvező élettani hatással rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a hatóanyagok könnyedén felszívódnak a bélben, így biológiailag hatékonyabbak. Az NKO® rákolaj a szervezetünk számára szükséges nagy mennyiségű Omega3 zsírsavat és az egyik legerősebb antioxidánst, az Astaxanthint tartalmazza. Ezek együttes hatásának köszönhetőek kiváló megoldás bizonyos egészségügyi problémákra, valamint hatékonyan gyógyíthatóak a kialakult betegségek, melyek napjainkban nagy tömegeket érintenek.

  • Érelmeszesedés: Az NKO® Krill-olaj összetevői megelőzik az érelmeszesedés kialakulását, csökkentik a gyulladásokat, és trombocita aggregáció gátló hatással rendelkeznek.
  • Szív- és érrendszeri problémák: Csökkenti a vérnyomást és a hirtelen szívinfarktus esélyét, hatékony a szívritmuszavarral szemben.
  • Memória, koncentrációs képesség, szellemi egészség: Kutatások bizonyítják, hogy jótékony hatást gyakorol az NKO® Krill-olaj fogyasztása a memóriára, a munkabeli szellemi teljesítőképességre és általános jó közérzetet biztosít.
  • Immunrendszer: Gyorsítja az immunrendszer működését és válaszreakcióit.
  • Terhesség: Az alkotóelemeknek köszönhetően jótékony hatásait a magzatra is kifejti.
  • Bőr: Rugalmassá teszi a bőrt, égési sérüléseket, napkárokat, ekcémát, és egyéb bőr problémákat hatékonyan orvosol.
  • Számos egyéb kedvező egészségügyi hatással rendelkezik az NKO® Krill-olaj.

Válassza a minőséget!

A Vitálvár Kft. minőségi étrend-kiegészítője, az NKO® Krill Omega3, a mindennapok során elengedhetetlen hatóanyagainak köszönhetően biztosítja egészségünk megőrzését és elősegíti a gyógyulási folyamatokat. Bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.krill-olaj.hu weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal a 0620/343-0300-ás és a 0620/983-47-34-es telefonszámokon, valamint az info@vitalvar.hu e-mail címen és mindenben állunk rendelkezésére!

 

* NKO® =Neptun Krill, szabadalmaztatott eljárással kivont, minőségi krill-olaj előállító

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
ganodermage
Kiegyensúlyozott életmód: A Ganoderma gomba

Napjainkban kiemelten nagy szerepet kap az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Egyre többen fordulnak egészségügyi panaszaikkal...

Close