Kövess minket!
  
     

Kutyájának nyakörvet keres? Válassza a Red Dingo termékeit!

Kutyájának nyakörvet keres? Válassza a Red Dingo termékeit!
2017, április 27.

Hiába szeretnénk, hogy kutyusaink szabadon futkározhassanak sétáltatáskor, túl nagy kockázat nyakörv és póráz nélkül elvinni őket, veszélyes nem csak a többi emberre, hanem a kutyánkra nézve is. Hiszen akármilyen szelíd az állatunk, bármikor létrejöhet egy olyan szituáció, ahol szükséges lehet a nyakörv és a póráz, hogy vissza tudjuk fogni kutyánkat. Egy ellenséges kutya, vagy egy száguldó autó is nagy veszélyt jelenthet állatunkra. A másik fontos funkciója a kutyanyakörvnek, hogy segítségével azonosítható a viselője. Ha a nyakörv nélküli kutyánk valamilyen okból elkóborol, alig van reményünk arra, hogy egyszer még viszontláthassuk. A nyakörv egyértelműsíti, hogy az állatnak van gazdája, bilétával pedig egész pontosan lehet azonosítani, hogy kit kell értesítenie a megtalálónak.

Sokan nem kedvelik a nyakörveket, mert nem elégedettek a bolti választékkal. Komoly problémát jelenthet, ha a nyakörv mérete nem megfelelő, vagy rossz minőségéből adódóan hamar tönkremegy. A Red Dingo nyakörvei között mindenki megtalálhatja a neki tetsző terméket. Egy magas presztízsű világmárkáról van szó, tehát a Red Dingo nyakörvek esetében a minőség biztosított. Többféle méretben, színben és típusban is találhatunk Red Dingo nyakörvet, attól függően, hogy cuki vagy komoly kinézetet szeretnénk kölcsönözni kutyánknak. Mivel sűrű szövésű anyagból készülnek, egyszerre ellenállóak és kényelmesek, ezért nem kell aggódnunk, hogy a Red Dingo nyakörv esetleg kidörzsöli kutyánk bundáját. A legtöbb Red Dingo nyakörv egy mutatós csont formájú csattal van felszerelve, ami kifejezetten divatossá teszi a kiegészítőt. A Red Dingo egyébként egyedi bilétákat is gyárt, melyeket használhatunk azonosítási célra és díszelemként is.

Ha szeretne minőségi Red Dingo termékeket vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el webáruházunkba, a www.dogshop.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-423-0973 telefonszámon, illetve az info@dogshop.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A gyógyfürdők csodálatos világa – Pihenjen festői környezetben a Hotel Négy Évszakban!
A gyógyfürdők csodálatos világa – Pihenjen festői környezetben a Hotel Négy Évszakban!

Magyarország világhírű gyógyfürdőiről. Itthon a fürdőkultúra több mint 2000 éves múltra tekint vissza, már a rómaiak is felfedezték gyógyforrásainkat. A...

Close