Kövess minket!
  
     

Kutyakozmetika az ünnepekre!

Kutyakozmetika az ünnepekre!
2017, november 30.

A négylábú kedvencek, cicák, kutyusok sok helyen igazi családtagnak számítanak. Olyan négylábú barátok, akik hűséges társként követik a gazdijukat, felvidítják, vigasztalják őket, ha kell. Cserébe a gazdik gondoskodnak róluk, tesznek arról, hogy mindig legyen valami finomság a tálkájukban, a közelükben meleg kuckó várjon rájuk, és arról is, hogy egészségesek, szépek maradjanak. A jóllakott, egészségtől kicsattanó kutyusoknak már csak egy valamire van szükségük, ez pedig a kutyakozmetikus!

A kutyakozmetikára sokan úgy gondolnak, mint valami fölösleges luxusszolgáltatásra, ami inkább a gazdi kedvére tesz, mintsem a kutya érdekeit szolgálja. Tévedés azt hinni, hogy azok, akik kutyakozmetikába hordják az ebeiket, úgy tekintenek a négylábúakra, mint valami szép kiegészítőre, amit rendben kell tartani. A tájékozottabbak tudják, hogy a kutyakozmetikus jóval többet csinál, mint, hogy a kutya szőrét ápolja és felcicomázza az állatot. A kutyakozmetikus nem csupán arról gondoskodik, hogy a kutya ápolt külsővel hagyja el a kutyakozmetikát, de arról is, hogy a kisállatok karmai, szőre, fülei, fogai rendben legyenek, tiszták, egészségesek maradjanak. A kezelések tesznek arról, hogy az állat ne sérüljön meg, jó legyen a közérzete, ne érjék fölösleges fájdalmak, kellemetlenségek, amiket például egy túl hosszú karom tud okozni.

A www.tapi-kutyakozmetika.hu weboldalon profi kutyakozmetikus szolgáltatásait veheti igénybe és gyakorlott szakember tudására bízhatja a kedvence egészségét, valamint a megjelenését. Itt az alkalom, hogy a közelgő ünnepekre a kutyusa is ünnepi külsőt öltsön! Valljuk be, a karácsonyfa alatt nem fest jól egy loncsos, csapzott, ápolatlan eb. Ha csak ritkán keresi fel a kutyakozmetikát, legyen az egyik alkalom karácsony előtt! Rá sem fog ismerni kedvencére!

A részletekkel és az időpontfoglalással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja a  06-30-459-69-79-es telefonszámot, és hozza el hozzánk kedvencét, hogy neki is szép legyen a karácsony!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
B kategóriás jogosítvány: megéri megszerezni!
B kategóriás jogosítvány: megéri megszerezni!

Az autóvezetői engedély sok embernek fontos, így amint tehetik, beiratkoznak egy vezetői tanfolyamra, és megszerzik a B kategóriás jogosítványt. Mások...

Close