Kövess minket!
  
     

Legyen a hobbija a munkája, tegyen tengeri vitorlás vizsgát!

Legyen a hobbija a munkája, tegyen tengeri vitorlás vizsgát!
2019, július 26.

A tengeri életérzés sokakat magával ragad, egész nap csak szelni a habokat, kémlelni a horizontot csodálatos érzés. A teljes szabadság érzését nyújtja, nem véletlenül roppant divatos napjainkban is a hajózás. Amennyit csak tud, Ön is lenn van a Balatonon, hogy kedvenc időtöltésének, a vitorlázásnak hódoljon? A tengeri vitorlás vizsgával egy szinttel feljebb léphet, a tengeren is tudja majd kamatoztatni a megszerzett tudását, a jövőben akár kapitányként is vízre szállhat! Izgalmas belegondolni, hogy milyen lehetőségek nyílnak meg, tucatnyi utast ismertethet meg a határtalan víz világával.

Ehhez persze még nem elég a tengeri vitorlás vizsga, manőver és navigációs tréningekre is szüksége lesz, hogy minél nagyobb biztonsággal mozoghasson a tengeren. A tengeri vitorlás vizsga adja mindennek az alapját. A tanfolyam során, Ön egy hetes adriai út keretein belül elméleti és gyakorlati ismereteket sajátíthat el, amik a sikeres vizsgához és a további magabiztos közlekedéshez szükségesek. A hajó, amit biztosítunk, teljes mértékben alkalmas arra, hogy a frissen szerzett tudást a gyakorlatban ki is próbálhassa. Sok egyéb mellett a szakszerű kikötést, horgonyzást, és minden egyéb alapvető ismeretet elsajátíthat, illetve éles helyzetben ki is próbálhat. Nem kell aggódnia, mindez teljes felügyelet mellett történik, így nem lehet semmi probléma, azonnali visszajelzést kap az elvégzett feladat milyenségéről.

Cégünk, a SAIL-ING Kft. tizennyolc éve szervez horvátországi tengeri vitorlás vizsgákat! Tudjuk, hogy a saját anyanyelvén mindenki könnyebben tanul, így az elméleti anyagok is mind magyar nyelven íródtak. Azonban az általunk kiállított jogosítványokat más tengeri országok is elfogadják, tehát ha Önnek külföldön vannak tervei, semmi akadálya a megvalósításuknak! Ha ellátogat a www.sail-ing.hu címen elérhető honlapunkra, sok egyéb mellett megtudhatja, hogy milyen tengeri vitorlás vizsgákat tehet! Kérdés esetén bátran keressen fel minket a 06 30 397 2919-es vagy a 06 30 941 2087-es telefonszámon, illetve küldjön üzenetet az office@sail-ing.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
testkozpont.hu.19jul
Miért válasszon az igényeinek és képességeinek megfelelő edzésprogramot?

Tény, hogy manapság óriási választék áll rendelkezésre a különféle mozgásformákból, így mindenki ki tudja választani azt a változatot, ami számára...

Close