Kövess minket!
  
     

Legyen Önnek is zamatos otthoni gyümölcse!

Legyen Önnek is zamatos otthoni gyümölcse!
2017, március 29.

Végre visszatért a tavasz, beköszönt a jó idő. Megannyi szabadtéri lehetőség nyílik meg előttünk, újra szervezhetünk különféle kirándulásokat, a sportolhatunk a szabadban és végre visszatérhetünk kertünkbe! Sok embernek a kertben eltöltött órák, a különböző növények gondozása jelenti a pihenést. Egyre többen kezdenek visszatérni az otthoni termesztéshez, zöldségeket ültetnek a kertben, gyümölcsfákat, gyümölcsbokrokat telepítenek. Manapság, ha jó minőségű ételeket szeretnénk fogyasztani, akkor annak megvan az ára, amit sokan nem szívesen fizetnek ki. Egy otthoni veteményesben termesztett ételmennyiség nagyban csökkentheti kiadásainkat, valamint biztosra vehetjük, hogy egészséges ételek kerülnek asztalunkra. Bár a különböző éghajlatok más-más zöldségeknek és gyümölcsöknek adnak teret, Magyarországon a megfelelő gondozás mellett sokféle élelem megterem a kertekben.

A nyár közeledtével az egyik legjobb választás talán a zamatos, nap érlelte gyümölcsök termesztése, és azok közül is a bogyós fajtáké. Bogyós növények nagy választékban állnak rendelkezésünkre. Előnyeik, hogy termesztésük viszonylag kis helyet igényel, például egy ribizlibokor vagy áfonyabokor esetében, gyorsan teremnek és nagyon sokféleképp felhasználhatók! A bogyós növények nagy mennyiségben termelnek gyümölcsöket és talán ezek a legegészségesebb fajták, hiszen nagymértékben megtalálhatóak bennük különböző vitaminok és ásványi anyagok. Ezenfelül kertünk szép díszei is lehetnek. A jó gondozás mellett egy szép szőlős, szederrel befuttatott kerítés nagyon jól mutathat kertünkben. Ne hagyatkozzon mindig a közértekben kapható ételekre! Töltse fel éléskamráját a saját maga által termesztett zamatos bogyós növényekkel vagy a belőlük készített lekvárokkal! Télen egyes növények nehezen és drágán szerezhetők be, ezért érdemes a megtermesztett bogyós növényekből is elrakni kamránkba! Weboldalunkon megannyi zöldség és gyümölcs termesztéséhez szükséges növény közül választhat!

Látogasson el honlapunkra a www.starkl.hu címen és érdeklődjön további termékek felől! Kérdés esetén bátran forduljon hozzánk a 06-94/329-700 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Legyen szemhéja mindig gyönyörű!
Legyen szemhéja mindig gyönyörű!

Manapság már nagyon sok lehetőség van arra, hogy kirívóvá, feltűnőbbe tegyük külsőnket! Ha egy adott stílusirányzatot követünk vagy, ha saját...

Close