Kövess minket!
  
     

Lepje meg szerettét tetováló szalon ajándékutalványával!

Lepje meg szerettét tetováló szalon ajándékutalványával!
2019, január 25.

Szeretne egyedi meglepetéssel készülni? Tudja az ünnepeltről, hogy régóta szeretne tetoválást, de még nem valósította meg elképzeléseit? Kiváló alkalom lehet egy ajándékutalvány átnyújtására, amit tetováló szalonban használhat fel. Az ajándékutalvány tetszés szerint felhasználható tetoválás készítésére.

Sok esetben az aktuális divat követése miatt kerül sor a tetoválás készítésére, azonban még többen vagyunk, akik más ok miatt döntünk mellette. Ha kötődünk valamihez, vagy valakihez, szeretnénk egyéniségünket kifejezni, esetleg élettörténeti esemény dátumát, ábráját jelenítenénk meg magunkon, lehetőségünk van a tetoválás készíttetésére. Nagyon fontos, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan mit és hol tetováltatunk. A rajtunk található motívumok befolyásolják a jövőnket, hiszen folyamatosan láthatóvá válik az elkészített tetoválás. Ha kiemelkedő alkalomra készülünk, és tudjuk az ünnepeltről, hogy tetoválás készítésére készül, de még nem határozta el magát, érdemes ajándékutalvánnyal kedveskedni. Az első tetoválás készítése, és a meglévő varratok bővítése céljából egyaránt kiváló ötlet egy tetováló szalon ajándékutalványát átadni.

Elképzelés alapján megrajzolt tetoválás készítését vállaljuk az SC-Tattoo Kft. szegedi tetováló szalonjában. Részletes informálást követően, korszerű eszközökkel, tapasztalattal látjuk el a ránk bízott feladatokat. Bármilyen jellegű tetoválás készítése előtt áll, a lehető legjobb helyen jár. Amennyiben szeretne meglepetést okozni, szintén a segítségére vagyunk. Ajándékutalványunkkal meglephet bárkit. Tájékozódjon tetováló szalonunk szolgáltatásairól, és olvasson számos érdekességről a www.tattooszeged.hu weboldalunkon!

Okozzon örömet maradandó meglepetéssel! Lepje meg az ünnepeltet tetováló szalonunkban felhasználható ajándékutalvánnyal! Informálódjon az általunk nyújtott lehetőségekről, és támogassa az ünnepeltet elképzelései megvalósításában! Felmerülő kérdéseire felkészülten adunk választ a 06-30-858-6466-os telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a tattooszeged@gmail.com e-mail címünkre! Készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
petlovers.hu.19jan
Tegye színesebbé a hétköznapokat 3D-s táskákkal!

Szinte minden nap hord táskát, és szeretne egy egyedi darabot magával vinni? Netán ajándékot keres szerettei számára? Ha kedveli az...

Close