Kövess minket!
  
     

Lépjen minél könnyebben a daganatos betegségek gyógyulásának útjára!

Lépjen minél könnyebben a daganatos betegségek gyógyulásának útjára!
2017, október 25.

Komoly egészségügyi problémával küzd, és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy nagy eséllyel gyógyulhasson? Nehezen birkózik meg nehéz helyzetével, ezért megbízható segítséget keres? Daganatos betegségek esetén is egyedülálló módszert nyújtó, jó pszichológust felkeresve megtalálhatja azt az utat, amelyen elindulva pozitívan alakíthatja életét.

A stresszes életvitel, a rengeteg munka, a környezetszennyezés és egyéb nehézségek miatt sajnos sokan vagyunk, akik egészségünk károsodásával kell, hogy szembenézzünk. A daganatos betegségekről egyikünk sem beszél könnyedén, főként, ha mi magunk szenvedünk tőle. Ilyen esetben a gyógykezelések mellett az is nagyon fontos, hogy bízzunk gyógyulásunkban, mert a pozitív hozzáállással segíthetünk a gyógyulási folyamatok beindulásában! Ebben nagy segítségünkre lehet egy jó pszichológus, aki egyénre szabott terápiával támogat bennünket. Érdemes megismerkednünk ezzel, hiszen így átformálhatjuk a betegséghez való viszonyulásunkat, ami által sejtszinten is jelentős változásokat érhetünk el!

Szakmailag jól kidolgozott módszerrel, a belső képek megfelelő előhívásával és irányításával, az immunrendszer stimulálásával nyújt gyógyulási lehetőséget a pszichoterápiai kezelés. Daganatos betegségek esetén, és más nehézségek megszüntetése érdekében is érdemes felkeresni egy jó pszichológust, aki egyénre szabott tréninggel várja. A Simonton-féle terápiáról részletesen informálódhat a www.szakpszichológusbudapest.hu internetes oldalon, és bővebben is olvashat a további szolgáltatásokról!

Ha Ön is daganatos betegséggel küzd, gyakoroljon hatást teste belső változásaira, és építse újra egészségét egy egyedülálló módszer alkalmazásával! Daganatos betegségek, és más problémák esetén is forduljon megbízható, jó pszichológushoz! Időpont egyeztetése céljából, illetve felmerülő kérdései esetén hívja a 06-1-316-3009-es telefonszámot, vagy írjon a dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
aquarelax.hu.17.10
Hova fordulhatunk egyedi irodabútorok és üzletberendezések gyártása ügyében?

Különleges kialakítású irodában szeretne dolgozni? Határozott elképzelése van az egyedi bútorok tulajdonságairól, és ilyen kellékekkel kívánja berendezni azokat a helyiségeket,...

Close