Kövess minket!
  
     

Megbízható bőrgyógyász Budapesten!

Megbízható bőrgyógyász Budapesten!
2017, június 29.

A strandszezon beköszöntével egyre fontosabbá válik a bőrgyógyászati látogatás. Nem csak a rákszűrés miatt elengedhetetlen rendszeresen látogatni a bőrgyógyászt, hiszen számtalan egyéb problémája lehet bőrünknek, melyek azonnali kezelést igényelnek.

Mivel a bőrgyógyászati klinikákra általában igen nehéz időpontot szerezni, ráadásul egész napos várakozással jár, sokan inkább a megbízhatóbb és kényelmesebb magánrendelők mellett döntenek. Míg vidéken könnyű megtalálni a legjobb magán bőrgyógyászokat, a főváros hatalmas választékából nehéz eldönteni, hogy kihez érdemes menni. Miután megtaláljuk a megfelelő pesti bőrgyógyászt, számtalan kezelés közül választhatunk, attól függően, hogy egészségügyi vagy esztétikai kezelésre van inkább szükségünk.

Az általános bőrgyógyászi kezelésekhez többek között hozzátartozik az anyajegy vizsgálat, a száraz bőr-, seprűvéna- és szemölcs kezelése. Ám nem csak akkor érdemes pesti bőrgyógyászt választani, amikor valamilyen komolyabb bőrbetegségünk van, hiszen egyre népszerűbbek az esztétikai bőrkezelések. A bőrfiatalító kezelések segítenek megőrizni bőrünk frissességét. Az ilyen típusú kezelések közé tartozik a ráncfeltöltés, a kémiai hámlasztás, a lézeres arckezelés, a biolifting és a mezoterápia is. A pigmentfoltok, illetve az aknés hegek szintén hámlasztással, lézeres arckezeléssel, dermarollerrel és TCA peelinggel kezelhetők. Minden arc, minden bőr más-más típusú kezelést igényel, ezért érdemes kikérnünk a pesti bőrgyógyász véleményét, mielőtt eldöntenénk, melyik bőrgyógyászati kezelést választjuk.

Ha pesti bőrgyógyászt keres, forduljon hozzánk bizalommal! A Phlebo-med orvosi rendelőben szeretettel várjuk, legyen szó általános bőrgyógyászati kezelésről vagy esztétikai beavatkozásról. További információkért látogasson el honlapunkra, a www.phlebo-med.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-902-0703-mas telefonszámon, illetve az info@phlebo-med.hu e-mail címen! Az Ön bőre a mi felelősségünk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Nyaralás előtt ellenőrizzük az autógumikat!
Nyaralás előtt ellenőrizzük az autógumikat!

Mielőtt nyaralni indulunk, rengeteg dolgot kell elintéznünk, többek között az autónk és annak gumijának ellenőrzését. A hosszú út, a meleg...

Close