Kövess minket!
  
     

Megoldás a meddőségre – valóban megoldható természetes úton?

Megoldás a meddőségre – valóban megoldható természetes úton?
2016, október 19.

Meddőségről akkor beszélünk – orvosi értelemben -, ha egy éven keresztül nem eredményez terhességet a rendszeres, védekezés nélküli házas élet. Ugyanakkor meddőségnek nevezzük azt az állapotot is, amikor egy terhesség esetében spontán vetélés történik.

A meddőség oka két nagy csoportra osztható, az egyik a hormonális probléma, a másik pedig a mechanika akadály. Nézzük meg ezeket a csoportokat bővebben:

  • Hormonális probléma esetén nem történik meg a peteérés, így a megtermékenyülés sem lehetséges. Ezek az elváltozások hatással lehetnek a pajzsmirigyre, a mellékvesekéregre, a petefészkekre is. A meddőséget okozhatja még az agy ovulációt szabályozó területének rendellenes működése is, melyet a hormonális rendszer egészen aprófokú megbetegedése is befolyásolhat. Korai menopauza is állhat a meddőség mögött, melynek eredményeképpen már 35 éves kor előtt elmarad a menstruáció, így pedig a peteérés is megszűnik.
  • A mechanikai akadályok csoportjába azok a betegségek sorolhatóak, melyek mechanikus úton akadályozzák meg a megtermékenyülést. Ide sorolható a veleszületett eltérés, az elégtelen kifejlődés, az alaki deformitás, a petevezeték károsodása, gyulladásos megbetegedése és a kismedencei összenövés is. A gondot okozhatja még az endometriózis is, mely során a méhszövet a méhen kívül ágyazódik be, növekedésnek indul, majd befolyásolja a petefészkek és a méh működését.

A meddőséget általában műtéttel és gyógyszerekkel kezelik, pedig van ennél természetesebb és egészségesebb módszer is. Az általunk alkalmazott terápiák segítségével (például biorezonancia, reflexológia, kineziológia, vaszati) már 17 kisbabának segítettünk világra jönni, így kijelenthetjük: igenis van a meddőség ellen természetes gyógymód!

Ha Ön is inkább a természetes gyógyulást részesíti előnyben, látogasson el weboldalunkra, melyet a http://www.vitabalance.hu címen érhet el. Honlapunkon több érdekességet is olvashat a biorezonanciáról, a Bach virágterápiáról és a reflexológiáról is! Kérdés esetén elér minket az edina.kezi@vitabalance.hu email címen, valamint a +36-30/670-8999-es telefonszámon!

Várjuk megkeresését!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
testkozpont-hu-16-okt
Életmódváltás könnyedén!

Talán nincs olyan ember a világon, aki ne félne az életmódváltástól: a már megszokott ételeket el kell hagynunk és teljesen...

Close