Kövess minket!
  
     

Mi alapján válasszunk magánóvodát?

Mi alapján válasszunk magánóvodát?
2018, december 18.

Minden szempontból megfelelő magánóvodát keres gyermeke számára? Fontosnak tartja, hogy külön foglalkozzanak minden kisgyermek egyéni képességeivel? Mielőtt döntést hoz, érdemes arról tájékozódni, milyen szolgáltatásokkal várják a kicsiket az intézményben. Az ideális magánóvodában kiemelt figyelmet fordítanak az érdekes foglalkozásokra, a fizikai és szellemi téren egyaránt fejlesztő tevékenységekre.

A megfelelő magánóvoda kiválasztása rendkívül fontos feladat, hiszen ezen múlik, hogy gyermekünk milyen módon készül fel az iskolai életre. Egyéni képességeinek fejlesztése és a különféle programokon való részvétel is nélkülözhetetlen. Magánóvodában kevesebb főből áll egy csoport, mint más intézményekben, ezért több idő jut mindenkire. Nem csak a megközelíthetőség, hanem az óvoda által nyújtott szolgáltatások is meghatározóak, éppen ezért érdemes körültekintően, alapos átgondolást követően választani.

A gyermekek egyéni képességeinek kibontakoztatása, az értékőrző magatartás kialakítása céljából hoztuk létre magánóvodánkat Zuglóban. Több éves pedagógiai tapasztalattal nyújtunk segítséget abban, hogy gyermeke testileg és szellemileg egészséges felnőtté váljon. Különféle programokat szervezünk, sportolási lehetőségekkel, kulturális játékokkal, iskolai előkészítő foglalkozásokkal várjuk a hozzánk beiratkozó kicsiket. Bábszínházat, madarászovit, táncházat, kirándulásokat szervezünk és egyéb szórakoztató, ugyanakkor fejlesztő programokkal kedveskedünk a kicsiknek. Gyermekének lehetősége van akár logopédiai fejlesztésen is részt venni, ha szükséges. Tájékozódjon Óvó Klub Magánóvodánkkal kapcsolatban a www.ovoklub.hu internetes oldalunkon!

Gondolja át alaposan, hogy hova íratja be gyermekét, fordítson figyelmet a különféle szolgáltatásokra, a pedagógusok módszereire! Válassza magánóvodánkat Zuglóban, ahol különféle foglalkozásokkal segítjük a kicsik fejlődését! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket a 06-1-220-8232-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
autotnyitok.hu
Oldja meg pillanatok alatt az autózár nyitást Budapesten!

Már nem először fordul elő, hogy problémája adódik az autónyitással? Netán szeretne időben tudni arról, hogy mit tehet ilyen kellemetlen...

Close