Kövess minket!
  
     

Miért fontos, hogy gumiabroncsunkat lecseréljük a téli időszakra?

Miért fontos, hogy gumiabroncsunkat lecseréljük a téli időszakra?
2016, október 28.

A téli hónapokban is rendszeresen fogunk vezetni, sőt, előfordulhat, hogy nagyobb távolságok megtételére is szükség lesz. Gépjárművünk alkatrészeinek rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen, a gumiabroncsok cseréje pedig szintén nagyon fontos. Érdemes még időben Pirelli téli gumikra váltanunk, hogy teljes mértékben biztonságban érezhessük magunkat, bármekkora távot teszünk is meg.

Az év bármely szakaszában vezetünk, nem elhanyagolható autónk alapos ellenőrzése, télen pedig kifejezett figyelemben kell részesítenünk a helyes üzemeltetés módját. A nyári és a téli gumikat teljesen eltérő feltételeknek megfelelően gyártják, és más gumikeverékből készülnek. Nem tanácsos biztonságunkat kockára tennünk, éppen ezért, ahogy közelednek a hűvös, fagyos napok, tanácsos minél előbb lecserélnünk az autógumikat, és nem a nyárival közlekednünk tovább.

Amiért megéri a Pirelli téli gumik mellett döntenünk:

  • A külső zajszint kifejezetten alacsony.
  • Csökkentett a gördülési ellenállás.
  • Hozzájárulnak az üzemanyag fogyasztásának minimalizálásához.
  • Kiváló kezelhetőséget biztosítanak.
  • Kifinomult mintázattal vannak ellátva, így dekoratívak is.

Pirelli téli gumikkal és egyéb gumiabroncsokkal kapcsolatos kérdésekben a Mez&Mol Kft. munkatársaiként készséggel nyújtunk segítséget. Nálunk kifogástalan minőségű, speciálisan kialakított eszközökhöz juthat, amelyekkel gondtalanul indulhat útnak a csúszós utakon is. Érdemes bővebben tájékozódnia a Pirelli téli gumik jellemzőiről, és más, általunk biztosított termékek tulajdonságairól, ugyanis ezek beszerzésével és használatával igazán megkönnyítheti mindennapos közlekedését a hideg időben. Látogasson el weboldalunkra, a www.autogumiplaza.hu–ra, és olvasson részletesen termékeinkről!

A téli időszakra szereltessen fel Ön is Pirelli téli gumikat! Kérdéseivel keressen fel bennünket bátran! Elérhet minket telefonon, a 06-30/959-0201-es telefonszámunkon, vagy email-en keresztül, az info@autogumiplaza.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Baba füllyukasztás gyors gyógyulással és egyedi fülbevalóval
Baba füllyukasztás gyors gyógyulással és egyedi fülbevalóval

Úgy tervezi, hogy kisbabáját megajándékozza egy különleges fülbevalóval, azonban még nem tudja, hova forduljon baba füllyukasztás ügyében? Célszerű körültekintően tájékozódnia,...

Close