Kövess minket!
  
     

Miért ne feledkezzen meg a klímatisztításról?

Miért ne feledkezzen meg a klímatisztításról?
2019, szeptember 24.

A klímaberendezés ma már alapvető kiegészítőnek számít, ami kilépett a luxus kategóriából és mindenki számára elérhetővé vált. A különböző teljesítményű és árú készülékek között mindenki megtalálja a számára megfelelő modellt, amivel ideális komfortot tud biztosítani otthona összes helyiségében.

A légkondicionáló berendezéseket persze karban is kell tartani, nem lehet büntetlenül használni éveken át. A klímatisztítás gyakoriságának szükségességéről megoszlanak a vélemények, vannak, akik szerint elég egyszer egy évben kitisztíttatni, míg mások szerint két alkalom számít ideálisnak. Annyi biztos, hogy minden szezon előtt, mielőtt beindítanánk, hívjunk szakembert a klíma készülékünkhöz, aki nemcsak a karbantartást, de ahhoz kapcsolódóan a klímatisztítást is elvégzi.

A klímatisztítás kihagyása minden esetben súlyos következményeket von maga után. Az a klíma készülék, amire már jócskán ráfér a tisztítás, kellemetlen szagot áraszt magából. Ez arra vezethető vissza, hogy a készülék belsejében gombák és baktériumok vertek tanyát a páralecsapódás következtében. A működő klíma levegőt fúj ki magából, ezzel a légmozgással pedig a baktériumok, gombák a szoba légterébe kerülnek, onnan tovább az ember légútjaiba, tüdejébe. Mondanunk sem kell, hogy ez cseppet sem hat kedvezően az egészségre, sőt, káros arra. A koszos klíma berendezés olyan betegségeket terjeszt, mint a Pontiac láz, a legionella, de tüdőgyulladás, megfázás is lehet a vége egy ilyen légkondicionáló közelében dolgozni, pihenni.

A klímatisztítás az alkatrészeken lerakódott port is eltávolítja, amivel a klíma működése nemcsak egészségesebb, de energiatakarékosabb is lesz. Tehát egy elhanyagolt klíma több szempontból is negatív következményeket von maga után, nem szabad félvállról venni a klímatisztítást.

A www.ppklima.hu webcímen cégünk, a P&P Klíma Kft. honlapja nyílik meg, itt találja meg az összes, klíma berendezésre vonatkozó szolgáltatásunk leírását, köztük a klímatisztítást is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha biztonságos, komfortos, friss légtérben szeretne élni! Megadott elérhetőségeinken keressen minket, segítünk a +36-70-243-5222-es telefonszámon vagy a kapcsolat@ppklima.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
lolkashop.hu.19szept
Egy pompás babanéző ajándék: pihe-puha babapléd

Babanézőbe indul, és nem szeretne üres kézzel érkezni? Egy újonnan érkezett baba első látogatásához illik ajándékot vinni, hogy a baba...

Close