Kövess minket!
  
     

Mikor szükséges autó regisztrációs díjat fizetnünk?

Mikor szükséges autó regisztrációs díjat fizetnünk?
2018, január 2.

Többször hallotta már az autó regisztrációs díj fogalmát, de nem tudja, pontosan mikor szükséges fizetni? A regisztrációs adóval abban az esetben szükséges számolnia, ha autó átíratásra kerül sor vagy forgalomba helyezésről van szó. Nem csak a személygépkocsira, hanem a motorkerékpárra és a lakókocsira is vonatkozik, ezért érdemes bővebb információt szereznie, ha érintett valamelyik jármű kapcsán.

Jármű tulajdonosaként számos teendőnk van, hiszen eleget kell tennünk valamennyi szabálynak. Már az autó vásárlásakor papírmunkák várnak ránk, hiszen az autó átíratása nyomtatványok kitöltésével jár. Tisztában kell lennünk az ezután fizetendő összegekkel, és az előírásoknak megfelelő tennivalókkal. Még az autó átíratásakor le kell bonyolítanunk az autó regisztrációs díjával kapcsolatos ügyintézést, ami több esetben kötelező. Az első belföldi forgalomba helyezés, átalakítás, importálás, valamint bérbeadás alkalmával is számolnunk kell a regisztrációs adóval. Bizonyos esetekben mentesülhetünk az autó regisztrációs díj megfizetése alól, valamint visszaigénylésre is van lehetőségünk, azonban mindezek feltételeiről tanácsos alaposan informálódnunk. Az elmúlt években változások is történtek, amelyeket jó, ha ismerünk.

Hatékony segítséget nyújtunk az autó regisztrációs díjjal kapcsolatos ügyintézésben, és más feladatok teljesítését illetően is. Cégünk, a Forwex Bt. csapata kézben tartja a teendőket! Részletesen informáljuk a változásokról, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, igyekszünk nagymértékben megkönnyíteni a dolgát valamennyi ügyintézési teendő kapcsán. Tájékozódjon bővebben tevékenységünkről, és olvasson rengeteg hasznos tudnivalót a www.rendszamtabla.hu internetes oldalunkon!

Tudjon meg mindent az autó regisztrációs díjjal és minden más teendővel kapcsolatban, hogy ne utólag érjék kellemetlenségek! Bármilyen kérdése merül fel, szívesen adunk választ elérhetőségeinken, keressen minket a 06-20-936-3372-es telefonszámunkon vagy az info@rendszamtabla.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Alapvető tudnivalók az állatszállításról
Alapvető tudnivalók az állatszállításról

Az állatok szállítására különböző okokból lehet szükség, lehet őket rövid és hosszú távon is szállítani, egyik utcából a másikba, vagy...

Close