Kövess minket!
  
     

Milyen betegség a COPD, és hogyan kezelhető?

Milyen betegség a COPD, és hogyan kezelhető?
2018, április 24.

Sok embernél előfordulhat, mégis kevesen ismerik a COPD nevű betegséget. A mozaikszó a krónikus obstruktív tüdőbetegség angol nevének rövidítése. A fokozatosan súlyosbodó légzőrendszeri betegség két főbb tünete az idült hörghurut és a tüdőtágulás. Felismerhető tünetei a nehézlégzés, köhögés és köpetürítés.

Több oka is lehet a COPD kialakulásának, a leggyakoribb a dohányzás, de a szennyezett levegőjű munkahelyen dolgozók is áldozataivá válhatnak ennek a betegségnek. Kis mértékben a genetika is számíthat, illetve a gyerekkori légúti fertőzések, de elmondható, hogy a COPD az esetek túlnyomó többségében a dohányzás miatt alakul ki.

Fontos tudni, hogy a COPD nem gyógyítható, ellenben kezelhető. A COPD kezelésére több módszer is alkalmas, vannak hatékony gyógyszeres megoldások, ám a leghatékonyabb módszer a sóterápia. A COPD kezelésének elsődleges célja a tünetek enyhítése és a rosszabbodás megelőzése, erre pedig kifejezetten ideális a belégzéssel történő AREC kúra, mely segítségével mesterséges körülmények között élvezhetjük a sóbányák klímáját.

A só belégzése közismerten segít a tüdőbetegségeken, nincs ez másképp a COPD kezelésének esetében sem. Az AREC terápia gyakorlatilag ugyanolyan, mintha sóbányákban ülnénk, csak hatszor intenzívebb. Ezt azt jelenti, hogy kevesebb idő alatt lehet elérni ugyanazt az eredményt, ha az AREC terápiát választjuk a COPD kezelésére. A belélegzett sószemcsék könnyítik a légzést, feloldják a görcsöket és csökkentik a gyulladásokat. Az AREC terápia mellékhatások nélküli és kifejezetten hatékony kezelési módszer.

Hatékony COPD kezelést szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal a megoldásért! További információért látogasson el honlapunkra, a www.arec.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! A terápiát érintő, felmerülő kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-974-3217-es telefonszámon, illetve az arec@t-online.hu e-mail címen! Szakértőink rendelkezésére állnak, hogy kellemetlen tünetei mielőbb enyhülhessenek!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Tökéletes burkolás Castelvetro padlólappal!
Tökéletes burkolás Castelvetro padlólappal!

A kényelmesebb életvitel céljából igyekszik mindent megtenni otthona felújítása során is? Feladatai között sorakozik a burkolás, amit szeretne a lehető...

Close