Kövess minket!
  
     

Milyen vágott virágokkal kedveskedjünk nyáron?

Milyen vágott virágokkal kedveskedjünk nyáron?
2018, május 4.

Virágot ajándékozni minden évszakban szokás, de nyáron a legbőségesebb a választék. A nyári virágok változatossága elképesztő, tehát nem nehéz gyönyörű csokrokat készíttetni. Lássuk most a legszebbeket!

A krizantém gyönyörű, dús virágzatú növény, talán a legszebb a nyári virágok hosszú sorában, bár ez meglehetősen szubjektív. Sokáig megőrzi frissességét, és bár az illata nem túl intenzív, de képes betölteni a helyiséget, ahová elhelyezték. Szintén kedvelt nyári virág a gerbera is, amit változatos színekben lehet beszerezni, viszont illata gyakorlatilag nincs, és sajnos nem is olyan tartós, mint a krizantém. A tulipánokról a holland tulipánmezők jutnak mindenki eszébe, pedig itthon is termesztik, méghozzá gyakorlatilag megszámolhatatlan változatban, ha viszont ezeknél különlegesebb nyári virágokat szeretnénk ajándékozni, akkor is találhatunk néhány igazi kuriózumot! A flamingóvirág a brazil esőerdőkből származik, gyönyörű, piros virágáról könnyű felismerni, az illatát azonban hiába szeretnénk érezni, mert sajnos teljesen szagtalan, viszont a viaszos felületének köszönhetően akár egy hónapig is friss marad. A kála fehér tölcsére a belőle kikandikáló sárga porzóval szintén összetéveszthetetlen, a kardvirág füzérvirágzata pedig annyira sokszínű és változatos formavilágú, hogy számba venni is hosszú ideig tartana. A legkülönlegesebb azonban a papagájvirág; virágzata egy egzotikus madár fejére emlékeztet, pompás színeivel és tekintélyt parancsoló méretével lenyűgöző ajándék bárki számára!

Ne feledjük, hogy nem csak a különleges virágokkal tudunk örömet okozni; a hétköznapiakból készült csokrok ugyanolyan szépek lehetnek, tehát a margarétát, vagy a szegfűt se hagyjuk ki, amikor virágküldésre adjuk a fejünket!

Ha a fentekből nem tudna választani, a FlorAwesome Kft. kínálatában számtalan nyári virágból összeállított csokrot találhat, és a virágküldés segítségével meglepheti velük szeretteit. Látogassa meg a www.escadaviragkuldes.hu címen található weboldalunkat, és válasszon egy gyönyörű, nyári virágokból összeállított csokrot! Ha kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkon, illetve írjon üzenetet a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
vendeglato-szoftver.hu180502
Itt a nyári szezon, tesztelje a legnagyobb forgalomban a vendéglátó szoftvert!

Nyáron megélénkül a vendéglátóegységek forgalma, több a turista, rengeteg a kikapcsolódni vágyó utazó, így sorra nyitnak az idényhelyek. Hosszabbak a...

Close