Kövess minket!
  
     

Milyen virágok illenek a téli hangulathoz?

Milyen virágok illenek a téli hangulathoz?
2017, december 4.

Itt a tél, a fák lecsupaszodtak, a természet téli álmot alszik. Azonban a virágokról ilyenkor sem kell feltétlenül lemondani! Ilyenkor egy kis életet és vidámságot visz a szürkeségbe a színes virágok látványa, amit jó érzés megosztani másokkal is. Ha szeretnénk távol élő rokonainknak, barátainknak egy kis örömet okozni, akkor a virágküldés remek lehetőség!

Természetesen virágokat télen is lehet vásárolni, hiszen az üvegházak melegében minden megterem, nem csak zöldségek, azonban érdemes olyanokat választani, ami illik az időszakhoz. Ha igazán téli csokorral szeretnénk meglepni szeretteinket, akkor érdemes a karácsony tipikus növényei közül választani. Az örökzöld ágakat mindenképp meg kell említenünk, és ez magyarázatra sem szorul. A hunyorfélék már nem ennyire közismertek, pedig megérdemelnék, hogy odafigyeljünk rájuk több okból is: egyrészt igazán kedves kis virágokkal örvendeztetnek meg minket, másrészt óvatosnak kell lenni velük, ugyanis mérgező alkaloidákat termelnek. A fagyöngy már sokkal ismertebb és népszerűbb, ami betudható a hozzá kapcsolódó szokásoknak és hagyományoknak. A cserepes növényeket se szabad elfelejteni, például a mikulásvirágot, ami a karácsony jellegzetes kiegészítője az ünnepre jellemző színvilággal, azaz a pirossal és a zölddel, bár az utóbbi időben egyre gyakrabban találkozhatunk fehér, illetve rózsaszín verzióival is. Az amarillisz és a nárcisz szintén népszerűek ilyenkor, emellett természetesen szépek is, és színeikkel a tavaszt idézik, ami a téli szürkeségben igazán üdítően hat! Ezeket természetesen egy virágküldéssel foglalkozó vállalkozás segítségével el is lehet juttatni a tőlünk távol élő rokonokhoz, barátokhoz!

Cégünk, az Escada Virágküldő Szolgálat segítséget nyújt ebben, hiszen virágküldéssel foglalkozunk! Ha Ön is szeretné meglepni szeretteit egy virágcsokorral, vagy -kosárral, akkor keresse fel a www.escadaviragkuldes.hu-t, és válogasson a kínálatunkból! Virágrendelés, kérdés, vagy észrevétel esetén hívja a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkat, esetleg írjon a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Válassza a bélelt Crocs termékeket, hogy télen se fázzon a lába!
Válassza a bélelt Crocs termékeket, hogy télen se fázzon a lába!

Minőségi és főleg meleg lábbelit keres? Az otthoni használatra alkalmas papucsok, és a hideg, csapadékos időben viselhető cipők sorában is...

Close