Kövess minket!
  
     

Minőségi irodai munka: Irodaszékek akciós áron!

Minőségi irodai munka: Irodaszékek akciós áron!
2017, augusztus 28.

Az irodai munka elsősorban szellemi aktivitást kíván meg a dolgozóktól. A végtelennek tűnő üldögélés, az egészségtelen görnyedés, a megmerevedett testtartás mind kényelmetlenné és kellemetlenné válhatnak rövidtávon, és éppen ezért hosszú távon pedig súlyos egészségügyi következményeik is lehetnek. A helyhez kötött irodai ülőmunka negatív hatásait csökkenthetjük minőségi irodai székek, irodai bútorok használatával.

Nem csak az irodai munka során vannak veszélyben azok, akik íróasztalnál dolgoznak, de azok a tanulók is, akik számítógép előtt tanulnak, dolgoznak, illetve a hétköznapi számítógép felhasználók is. A sok ülés eredménye a mozgásszegény életmód és az elhízás is, nem beszélve a mozgásszervi elváltozásokról, betegségekről. Utóbbiak pedig könnyen oda vezethetnek, hogy nehezebb lesz munkát találnia a betegeknek, akár a megélhetése, korábbi életszínvonala is veszélybe kerülhet bárkinek.

Elmondható, hogy az elmúlt évekhez képest nem csak többet ülünk íróasztalnál, de ennek eredményeképpen a felnőtt lakosság 20-30 %-a már mozgásszervi panaszokkal küszködik. Ez főleg a középkorúakat jelenti, de már a fiatalabbak is valós veszélynek vannak kitéve. Jellemzően a nők nagyobb hányadban veszélyeztetettebbek, mert több női irodai dolgozó tevékenykedik íróasztalnál átlagosan, mint amennyi férfi.

Egy felmérés szerint hetente átlagosan 56 órát töltünk egy helyben ülve, ez pedig azt jelenti, hogy ezzel párhuzamosan növeljük az olyan betegségek kialakulásának kockázatát, mint amilyen a cukorbetegség, stroke, tüdőembólia is.

A www.irodaiszekek.hu weboldalon óriási kínálatot talál kiváló minőségű irodai bútorokból. Most ráadásul érdemes benézni a webáruházba is, mert az iroda székek közül számos modell kedvező áron, akciósan rendelhető és vásárolható meg. Iroda székeink között olyan modelleket kínálunk, amik használatával mindenki biztosíthatja magának a kényelmes ülést, anélkül, hogy fájó háttal, merev nyakkal kellene felállnia az asztaltól. Vastag szivacs, állítható karfa, változtatható magasság, ergonomikus, az emberi fizikai sajátosságoknak megfelelően kialakított háttámla. Ez jellemzi termékeinket. Ismerje meg őket közelebbről!

A szekek@irodaiszekek.hu email címen és a 06-1-361-9395 telefonszámon érdeklődhet a részletekről!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Miért érdemes autósboltként is funkcionáló autósműhelyt felkeresnünk?
Miért érdemes autósboltként is funkcionáló autósműhelyt felkeresnünk?

Rendellenes működést tapasztalt autójánál, vagy csak ellenőriztetni szeretné az autóalkatrészek működését? Legjobb, ha autósboltként is funkcionáló autójavítást vállaló céget keres,...

Close