Kövess minket!
  
     

Mit árul el rólad a névjegykártyád?

Mit árul el rólad a névjegykártyád?
2015, május 4.

A névjegykártya egy napjainkban használatos reklám eszköz. Ez az egyszerű kis karton téglalap, ott lapul minden üzletember, vállalkozó, újságíró, média személyiség zsebében, de manapság már bárkinek lehet névjegykártyája, aki azt szeretné, hogy szolgáltatásait, termékeit, munkáját, vagy Őt magát minél többen megismerjék. A névjegykártya, egyszerű kinézete ellenére képes arra, hogy fellendítsen egy üzletet, kiemeljen a tömegből, és növelje az ügyfél körünket. Az Öné képes ilyesmire? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy egyedi, mégis informatív, modern névjegykártyának?

A névjegy a legfontosabb információkat tartalmazza, tehát ne legyenek rajta hosszú, fölösleges adatok, azonban a tárgyilagossága nem hatékony, ha túlságosan apró betűvel, vagy olvashatatlan betűtípussal íródott a névjegy. Az egyediség alapkövetelmény, tehát tűnjön ki a tömegből egyediségével, de ne vigye túlzásba. A kevésbé praktikus anyagból, értelmezhetetlen grafikával ellátott névjeggyel ellenkező hatást érhetünk el.

Ugyanúgy hatásos lehet a kevesebb több elve is, egy kis kreativitással és ízléssel fűszerezve, de alkalmazhatunk kihajtható, vagy szokatlan formájú névjegykártyákat, lekerekített sarkokat, különleges lakkozást is. A modern nyomdatechnika ma már számtalan kivitelezési lehetőséget tartogat, Önnek csak a fantáziáját kell használnia, ne ragadjon le a megszokott megoldásoknál és legyen merész, a megvalósítást pedig bízza profikra!

Ne feledje, a kártya egy komoly reprezentációs eszköz, mellyel saját magát reklámozza, és amelyet sosem hagynak figyelmen kívül, így ne végezzen fél munkát, szánjon rá időt és energiát, hogy igazán hatásos legyen a névjegykártyája!

A www.galgo.hu weboldalon megismerkedhet azokkal a minőségi nyomdai és grafikai tervezési szolgáltatásokkal, melyeket Ön is igénybe vehet ahhoz, hogy igazán emlékezetes és kreatív névjegykártyája lehessen. Bővebb tájékoztatásért és azonnali ajánlatkérésért vegye fel velünk a kapcsolatot a 3613712860-as telefonszámon, várjuk hívását!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
etheticline
Alakformálás kavitációs zsírbontással

Manapság az egészséges életmód egyre fontosabb szerepet játszik az emberek életében. Egyre többen választják a tudatos életmódot és mondanak nemet...

Close