Kövess minket!
  
     

Mit tehetünk az alacsony vérnyomás ellen? Tornássza feljebb a vérnyomásmérő értékeit!

Mit tehetünk az alacsony vérnyomás ellen? Tornássza feljebb a vérnyomásmérő értékeit!
2019, július 23.

A legtöbben a magas vérnyomástól tartanak jobban, mintsem az alacsony vérnyomás miatt aggódjanak. Való igaz, hogy a magas vérnyomás betegségek és következmények szempontjából kockázatosabb lehet, de ugyanígy az alacsony vérnyomásnak is megvannak a maga rizikói. Ha a vérnyomásmérő tartósan alacsony értékeket mutat, akkor érdemes utánajárni, hogy mit is lehet tenni annak érdekében, hogy a számokat feljebb tornásszuk. A krónikusan alacsony vérnyomás szédüléssel, fejfájással vagy kellemetlen szívdobogás érzéssel járhat, de nem ezek az egyedüli következményei. A lustább működés eredménye ugyanis az, hogy a szervek nem kapnak elég friss, oxigéndús vért, ez pedig hosszú távon végleges károsodásokhoz is vezethet.

Annak érdekében tehát, hogy a vérnyomásmérőt jó irányba lendítsük, ajánlatos pár tanácsot megfogadni. Az alacsony vérnyomás ellen bevethetünk természetes módszereket. Ilyen kézenfekvő módszer például a kávé fogyasztása, a koffein ugyanis természetes módon megemeli a vérnyomást. Ugyanígy a sós ételek fogyasztásával is hasonló hatás érhető el. Nemcsak arra kell ügyelni, hogy mit fogyasszunk, de arra is, hogy minek a hiánya idézheti elő az alacsony értékeket. A túl kevés folyadék például veszélyes ilyen szempontból.

Jól bevált, átmeneti megoldás egy-két tornagyakorlat elvégzése is, ami a vérnyomást kellő mértékben megemeli. Nem ajánlott az éhezés se, együnk gyakran, kisebb adagokat, viszont kerüljük a nagy mennyiségű alkohol fogyasztását!

Látogasson el cégünk, a Commed Kft. weboldalára, melyet a www.vernyomasmerőkalibralas.hu címen ér el! Itt megismerheti, milyen lehetőségeket kínálunk a vérnyomásmérő tulajdonosoknak arra, hogy a nem megfelelően működő készüléküket megjavíttassák. Ne vásároljon új vérnyomásmérőt, amikor kevesebb pénzért meg is javíttathatja! A pontatlan készülékekkel is tudunk mit kezdeni, vegye igénybe vérnyomásmérő kalibrálással kapcsolatos szolgáltatásainkat is! A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk, és kérje kollégáink segítségét vérnyomásmérőjéhez a 06-1-252-0758-as telefonszámon vagy a commed@commed.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
phlebo-med.hu.19jun
A magán rendelő előnyei: gyógyuljon budai bőrgyógyász segítségével!

Az egészségünk az egyik legfontosabb kincsünk, amit meg kell őriznünk, ameddig csak lehet. A legfontosabb természetesen a megelőzés, ami minden...

Close