Kövess minket!
  
     

Mit tehetünk kedvencünk egészséges szőrének megőrzéséért?

Mit tehetünk kedvencünk egészséges szőrének megőrzéséért?
2018, október 1.

Igyekszik kedvencéről a lehető legmegfelelőbb módon gondoskodni? Az emberekhez hasonlóan a kutyák esetében is sokat elárul a külső. Nagyon fontos a szőrzet ápolása. Könnyen megállapítható a szőr állapota alapján, hogy mennyire egészséges az állat. Többféle módon lehet az egészséges szőr megőrzéséért tenni, amiről akár tanulhat is, ha érdekli a kutyakozmetika. Bármikor dönthet úgy, hogy részt vesz kutyakozmetikus képzésen, és munkanapjait a kedvencek külsejének ápolására fordítja.

Az állatok szőre sok mindent elárul. Értelemszerűen a dús, csillogó szőr boldog, egészséges életről árulkodik, a töredezett, fénytelen szőr pedig gondokra utal. Annak érdekében, hogy megelőzzük a bajt, kiemelt figyelmet kell fordítanunk a megfelelő ápolásra, és táplálékok helyes megválasztására. Lássuk részletesen, mi kell ahhoz, hogy csillogjon az a szőr!

  • A kiváló minőségű, prémium tápok elegendő mennyiségben tartalmazzák a nélkülözhetetlen tápanyagokat.
  • A gyakori fésülés szintén fontos. Könnyen felmérhetjük ilyenkor a bőr állapotát, észrevehetjük az esetleges elváltozásokat, élősködőket. Az egészséges zsírtermelés is megindul a rendszeres fésülésnek köszönhetően, így a bőrszárazsággal sem lesz gond.
  • Sokat számít a szőrtípusnak megfelelő samponnal való fürdetés is.

Ha komolyan érdeklődünk a kutyák, és más kisállatok esztétikai ápolása iránt, érdemes kutyakozmetikus képzésre jelentkeznünk. Az órákon részletesen megismerkedhetünk a kutyafajtákkal, az egészséges szőr megőrzésének módszereivel.

Egy igazán kreatív szakmában dolgozhat, ha elvégzi a kutyakozmetikus képzést. A Tapi Kutyakozmetika munkatársaiként magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Lehetőséget adunk arra, hogy profiként tevékenykedjen a jövőben. Naprakész tudást sajátíthat el, ami sikereket eredményez. Kutyakozmetikus képzést, és mesterképzést is indítunk. Így folytathatja tanulmányait, és még magasabb szinten végezheti munkáját. Szerezzen részletes információt induló oktatásainkról, és cégünkről a www.tapi-kutyakozmetika.hu weboldalunkon!

Tudjon meg minél többet a kisállatok egészséges szőrének megőrzéséről, és adjon tanácsot másoknak is! Tevékenykedjen olyan területen, ami igazán közel áll Önhöz! Jelentkezzen akár már most kutyakozmetikus képzésre, és váljon hobbija a szakmájává! Amennyiben kérdése van, keressen bennünket bizalommal a 06-30-7798157 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Igényelje még a hideg tél előtt az ablakfelújítást az ablakszigeteléssel együtt!
Igényelje még a hideg tél előtt az ablakfelújítást az ablakszigeteléssel együtt!

Aggódik amiatt, hogy az idei télen is megemelkedik a fűtésszámlája? Nincs megelégedve nyílászárói minőségével, de nem szeretné őket lecserélni? A...

Close