Kövess minket!
  
     

Mit tudunk tenni a szép arcbőrért?

Mit tudunk tenni a szép arcbőrért?
2015, július 31.

Mindig csinosan!

Nagyon fontos a jó megjelenés, hiszen az emberekben ez kelti az első benyomást, és természetesen mindannyian azt szeretnénk, ha ez a bizonyos első benyomás pozitív lenne, nem pedig negatív. Attól függetlenül, hogy hol vagyunk, otthon, munkában vagy egy délutáni kávézáson a barátokkal, elengedhetetlen az ápolt külső.

Kozmetikai termékek a szép bőrért!

Rengeteg arcápoló áll a rendelkezésünkre, amik közül válogathatunk, azonban az igényes arcápoláshoz megbízható kozmetikai termékek szükségesek. Sokaknak kifejezetten érzékeny a bőrük, így nem használhatnak akármilyen termékeket, ezért célszerű tájékozódni és részletes információkat gyűjteni a különböző kozmetikai cikkekről.

Az arcápolás folyamata több lépésből áll, amelyek közül egyiket sem tanácsos kihagyni, mivel mindnek megvan a saját, fontos szerepe.

Arcápolás, lépésről lépésre:

  • Első lépés a szennyeződések eltávolítása, folyadékkal, géllel vagy arctejjel.
  • Második lépés az elhalt hámsejtek eltávolítása, hogy bőrünk újra lélegezni tudjon. Ehhez használhatunk arcradírt, vagy külön erre a célra kifejlesztett kis szivacsot, de feldobhatjuk a folyamatot arcpakolással, esetleg arcmaszkkal is. Ezt a folyamatot elég hetente 2-3 alkalommal elvégezni.
  • Harmadik lépés a tonizálás és/vagy ápolás. Mivel bőrünk ilyenkor „nyitott”, vagyis kinyílnak a pórusok, és még a régi hámrétegtől is megszabadultunk, le kell fertőtlenítenünk, amihez használhatunk tonikot, vagy ha túl érzékeny a bőrünk, akkor ajánlatosabb inkább valamilyen tápláló arckrém. Ezt akár a tonik után is használhatjuk

Válassza a Fodrillát!

Kínálatunkban megbízható, minőségi, kockázatoktól mentes kozmetikai termékek sokaságából választhat arcápolókat, és más kozmetikai cikkeket is. A nálunk kapható kozmetikai termékek növényi eredetüknek köszönhetően a természet erejével szépítik és táplálják a bőrét.

Keressen minket a 06-20/233-7002-es és a 06/20-330-8966-os telefonszámokon és persze látogasson el a www.fodrilla.hu címen található weboldalunkra is.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tattooszeged.hu
Az intim piercingről

Modern világunkban a piercingek és a tetoválások már nemcsak a nomád törzsek kultúrájának sajátosságai, vagy a deviáns szubkultúrák megbotránkoztató kiegészítőiként...

Close