Kövess minket!
  
     

Mosolyogjon bátran!

Mosolyogjon bátran!
2015, szeptember 1.

A fogszabályzóval kapcsolatban megoszlanak a vélemények: egyesek ódzkodnak tőle, míg mások szerint egyenesen jól mutat. A fogakat rendbe szedő, helyreigazító eszközt még feltűnő színekben és mintákkal is kérhetjük, ha fogszabályzóra van szükségünk. A fogszabályozást ugyan ideális még növésben lévő, de 7 évesnél idősebb korban kezdeni, ám felső korhatár nincs: bármilyen idős az ember, van mód a fogsor helyreigazítására.

Akár hívei vagyunk az apró szerkentyűnek, akár menekülnénk előle, ha arra kerül a sor, hogy be kell szereznünk egyet, ma már számos lehetőség közül választhatunk, és könnyedén igazíthatjuk fogszabályzónkat egyéniségünkhöz kedvenc színünkkel, egyedi mintával, vagy akár el is rejthetjük, amennyire csak lehetséges. A láthatatlan fogszabályzó ideális megoldást nyújt azon fiatalok és felnőttek számára, akik nem szeretnék, ha egy jól látható fémszerkezet csúfítaná fogsorukat.

A fogak megfelelő elhelyezkedése funkcionális szempontból csakúgy fontos, mint az esztétikumot tekintve. Egy szép fogsorú ember mosolya nem csupán pazar látványt nyújt, de a fogak a szájüregben való megfelelő elhelyezkedése helyes táplálkozási feltételeket és helyes, tiszta kiejtést is biztosítanak. Egy elragadó mosoly jó eséllyel növeli tulajdonosa önbizalmát, és környezetét is könnyedén elbűvölheti.

A láthatatlan fogszabályzó esztétikus mivolta mellett gyors és kényelmes megoldásnak tekinthető. A diszkrét eszköz többféleképpen is elérhető. Az egyik eljárás során a szabályozásért felelős sín a fogak belső részére kerül, nem pedig a szemünk elé. Ezen kívül kapható még egy kivehető, átlátszó sín, amelyet bármikor eltávolíthatunk és behelyezhetünk, így nem csupán funkcionális, de komfortos, praktikus megoldást nyújt. Ugyan kivehető szerkezetről van szó, a hatás mégis garantált: látványos és gyors javulás érhető el a láthatatlan fogszabályzás ezen módjával. A síneknek nincsenek zavaró, kiálló részei, így kényelmes viseletet biztosít.

Szerezzen be láthatatlan fogszabályzót, és mosolyogjon bátran! Látogasson el cégünk weboldalára, a www.balancemed3.hu oldalra, tájékozódjon az elérhető szolgáltatásokról és termékekről! Kérdéseivel bátran hívja a +36/1-780-0120-as és a +36/20-219-9827-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@balancemed3.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
fodrilla.hu
Mit tudunk tenni a szép arcbőrért?

Mindig csinosan! Nagyon fontos a jó megjelenés, hiszen az emberekben ez kelti az első benyomást, és természetesen mindannyian azt szeretnénk,...

Close