Kövess minket!
  
     

Nagy a konkurencia? Legyen Öné a legjobb vendéglátó egység éttermi szoftverrel!

Nagy a konkurencia? Legyen Öné a legjobb vendéglátó egység éttermi szoftverrel!
2018, szeptember 3.

Melyik étteremben együnk egy finom vacsorát? Hol ünnepeljük meg az évfordulót? Hol legyen az első randevú, ahol koccintani is lehet? Ezek általános kérdések, amik rendszeresen megfordulnak az emberek fejében. És mi alapján döntenek, hová foglalnak végül asztalt? A döntés talán egyre nehezebb és nehezebb lesz, hiszen nemcsak sok a nívós étterem, de ráadásul folyamatosan nyitnak az újabb helyek is. A vendéglátás világában egyre nagyobb a konkurencia harc. Elég csak a fővárosra fókuszálni, ahol a rendszeresen érkező turisták állandó közönséget jelentenek a vendéglátó egységek számára és állandó motivációt a vállalkozó szelleműeknek, akik új hely nyitásán gondolkodnak.

Hogyan állja valaki a versenyt, akár van már meglévő étterme, akár a közeljövőben gondolkodik egy új megnyitásán? Egy éttermi szoftver mindenképpen jó alap a sikerhez! Miért indulhat előnnyel az a vállalkozó, aki kiaknázza az éttermi szoftverben rejlő lehetőségeket, és befektet?

A www.vendeglato-szoftver.hu weboldalon minden hasonló kérdésére választ talál és közelebbről is megismerheti eladó éttermi szoftverünket is! Ez a szoftver mindent tud, ami ahhoz kell, hogy Ön sikeresen, hatékonyan, idő- és energiatakarékosan tudja igazgatni az éttermet! Mindezt úgy, hogy közben Ön, az alkalmazottai és természetesen a vendégei is csak az előnyeit élvezhetik. Éttermi szoftverünk segítségére van abban, hogy előre összeállítsa az étlapot, a heti menüt, kezeli a szervizdíjat, kimutatásokat készít, vendégnyilvántartást vezet, segíti a standolást, ezzel együtt átláthatóbbá, ellenőrizhetőbbé, szervezettebbé varázsolja az ügymenetet.

Ha felkeltettük érdeklődését az eladó éttermi szoftver iránt, és úgy dönt, szeretné kipróbálni programunkat, forduljon hozzánk bizalommal! Elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk és mindent megtudhat a fontos részletekről! Hívjon minket a + 36-70-650-1339-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@ettermiprogram.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
szakpszichologusbudapest.hu
Legyen sikeresebb és elégedettebb önbizalma fejlesztésével!

Bizonytalannak érzi magát az élet szinte minden területén? Romlott a teljesítménye a munkahelyén, vagy nehézségei vannak a magánéletben? Elégedetlen a...

Close