Kövess minket!
  
     

Ne várjon nyárig a fényszóró polírozással!

Ne várjon nyárig a fényszóró polírozással!
2019, február 25.

Úgy vette észre, hogy rossz állapotban vannak az autója fényszórói? Rendszeresen vezet éjszaka, és a bevilágított terület csökkenését tapasztalta? Nagyon fontos, hogy időben oldja meg a fényszóró polírozását. Nem érdemes ezzel nyárig várni, hiszen a fényszórók karbantartásának elhanyagolásával veszélyessé válhat a közlekedés.

Autónk rendezett belső tere és kifogástalan külső állapota nem csak az esztétika szempontjából lényeges, hanem a biztonságunkat tekintve is. A különböző elemek, alkatrészek helyes működése nagymértékben függ attól, hogy mennyire óvjuk őket; ez igaz a fényszórókra is. A matt fényszóró problémát jelenthet több szempontból is: a hatásfoka jelentős mértékben romlik, a lecsökkent látási viszonyok miatt pedig a vezetés veszélyessé válhat éjszaka. Nehézséget okozhat műszaki vizsga előtt, valamint közúti ellenőrzésen is. A legjobb, ha rendszeresen ellenőrizzük a fényszórók állapotát, és szükség esetén elvégeztetjük a fényszóró polírozást.

Színvonalas szolgáltatást vehet igénybe, ha cégünkre bízza a fényszóró polírozást, és más autókozmetikai feladatok ellátását; a Niagara Carwash Kft. teljes körű segítséget nyújt, így kiváló állapotban tudhatja autóját kívül-belül. Képzett és hozzáértő szakemberekkel dolgozunk együtt. Tevékenységi körünkbe tartozik a fényszóró polírozás is, ami esztétika és biztonság szempontjából egyaránt fontos. Elégedett lehet a végeredménnyel, amennyiben nálunk veszi igénybe ezt a szolgáltatást. Célszerű a fényszórók és más elemek állapotát is rendszeresen ellenőrizni. Időközönként történő ápolással, a védelem megújításával biztosíthatja a kifogástalan külsőt. Tájékozódjon tevékenységünkről a www.niagaracarwash.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Ne hanyagolja el a gépjármű külső és belső elemeinek rendszeres ellenőrzését! Fordítson kiemelt figyelmet a fényszórókra is! Tartsa rendben autóját a mi segítségünkkel! Bízza ránk a fényszóró polírozást és más autókozmetikai feladatok teljesítését!Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-389-8290-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk a csepel.niagara@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
higienia.net.19feb
Ügyeljen az egészségre takarítás közben is használható munkavédelmi eszközökkel!

Feladatai közé tartozik a takarítóeszközök biztosítása? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy gondtalanul, gördülékenyen történjen a teendők ellátása? A kiváló...

Close