Kövess minket!
  
     

Néhány tipp azoknak, akik első tetoválásuk előtt állnak

Néhány tipp azoknak, akik első tetoválásuk előtt állnak
2016, augusztus 24.

Manapság már nem csak egy szűk szubkultúra tagjait jellemzik tetoválások, bárki készíttethet, de érdemes egy-két tanácsot megfogadni, mielőtt belevágnánk első tetoválásunk elkészíttetésébe. Nézzük a legfontosabbakat!

Bízzunk a tetoválóművészben!

Mindenkinek megvan a saját elképzelése, hogy pontosan milyen tetoválást szeretne. Természetesen fontos, hogy olyat kapjunk, amilyet elképzeltünk, de érdemes hallgatni a tetoválóművész tanácsaira, hiszen ez a szakmája, és már sokkal több tapasztalata van, mint nekünk. Tudja melyik design előnyös, és melyik kevésbé.

Döntsünk egyedi tetoválás készítése mellett!

Könnyedén találhatunk több száz különleges és ötletes mintát az interneten, de nem érdemes sablonos tetoválást csináltatnunk. Sokan azt gondolják, hogy például a divatos végtelen jel tökéletesen illik a személyiségükhöz, de később csalódnak, amikor minden második emberről ugyanaz a jel köszön vissza rájuk. Legyünk egyediek, és ha valamelyik sablonos minta nagyon tetszik, azt is fel tudjuk dobni valamilyen személyes töltettel.

Nem igaz, hogy a legtöbben megbánják!

A tetoválás ellenzői általában az „úgyis megbánod” érvet szeretik felhozni, de egyáltalán nem igaz, hogy sokan megbánnák. Persze, aki részegen, merszből készíttet egyet, vagy közös tetoválást csináltat egy párkapcsolat elején, később különböző okokból megbánhatja döntését. Ám ha a tetoválás készítése egy megfontolt döntés, és a választott minta személyes tartalommal bír, akkor nem valószínű, hogy a későbbiekben megbánnánk döntésünket.

Ha Ön is tetoválást szeretne, a legfontosabb, hogy minden esetben profikra bízza a munkát. Forduljon hozzánk bizalommal! Győri tetováló szalonunkban azért dolgozunk, hogy álomtetoválását valóra váltsuk! Tekintse meg szolgáltatásainkat a www.tattoosilver.hu webcímen, és merítsen ihletet galériánk képeiből! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20/497-51-71-es telefonszámon, illetve a tattoosilver@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
ózonos autótisztítás
Ügyeljen autója belsejére esztétikailag és egészségügyileg is!

Gyakran ül a kormány mögé, hiszen mindennapjai része a vezetés? Ha előfordul, hogy ritkábban veszi igénybe járművét, akkor is elengedhetetlen...

Close