Kövess minket!
  
     

Nem kell konditerembe járnia, ha tornázni szeretne!

Nem kell konditerembe járnia, ha tornázni szeretne!
2016, október 28.

Nagyon kevesen mozognak napi rendszerességgel és van, akiknél a testmozgás teljesen elveszik a mindennapokból. Az irodai ülőmunkát végző dolgozóknak kifejezetten nagy szüksége van a mozgásra, de kevés embernek van kedve az egész napos munka után még konditerembe is járni. Arról nem is beszélve, hogy a hideg téli hónapokban még megterhelőbb kitenni a lábunkat otthonról. Tornázni otthon is lehet, csak a legtöbb ember edző nélkül nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Ám egy kis rákészüléssel, és pár hasznos fitness termékkel kialakíthatjuk otthoni torna rutinunkat!

Az első fitness termék, amit érdemes beszerezni, helyettesítheti az edzőt: vásároljunk olyan DVD-t, melyen a nekünk tetsző testmozgásról nézhetünk órát. Választhatunk fitnesst, gyógytornát, gerinctornát és intim tornát is. Majd érdemes pár nem túl drága, és nem sok helyet foglaló fitness vagy gyógytorna eszközt is beszereznünk. Ilyen fitness termék a gimnasztikai labda, mely széles körben népszerű, hiszen rengeteg féle tornához alkalmazhatjuk és könnyű tárolni is.

Ha inkább az erősítő gyakorlatokra szeretnénk koncentrálni, akkor választhatjuk az erősítő tornaszalagokat. Kifejezetten alakformálásra és izomerősítésre használatosak, hiszen alkalmazásukkal erő ellenében történik húzás és a visszaengedés is, ezért nagyon hatékony, és gyorsan láthatóvá válik a változás. Akik lapos, vagy akár kockahasra vágynak, azoknak ajánlott egy hasizomgép beszerzése, mely sokkal többet ér, mint a felülésezés. Akár napi néhány perces edzéssel is látványos változást érhetünk el ezzel a fitness termékkel, a has mellett a combot és fenékizomzatot is feszesíti, ráadásul ízületkímélő. Több erősségi fokozattal rendelkezik, az időt és az elégetett kalóriát is méri, ráadásul nem is foglal annyi helyet, mint egy nagyobb gép, mert használat után össze lehet csukni.

A leghasznosabb fitness termékeket beszerezheti webáruházunkban, a www.medicahumana.hu oldalon, ahol többek között egészségmegőrző és baba-mama termékeket is megtalál! Nézzen szét a kínálatunkban, és ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1/374-9086-os telefonszámon, illetve az info@medicahumana.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A zene szerelmeseinek: megfelelő kellékek a gitározáshoz
A zene szerelmeseinek: megfelelő kellékek a gitározáshoz

Ön is régóta tervezi, hogy megtanul gitározni? Esetleg már régóta ennek az egyedülálló hangszernek a rabjává vált, és szüksége van...

Close