Kövess minket!
  
     

Nem tud jelen lenni? Van megoldás!

Nem tud jelen lenni? Van megoldás!
2016, július 28.

Sokunknak vannak külföldön élő ismerősei, akiket sajnos csak ritkán vagy egyáltalán nem tudunk meglátogatni. Külön sajnálatos alkalom, ha egy jeles eseményen sem tudunk részt venni a távolság miatt, viszont van egy lehetőség, aminek köszönhetően, ha nem is közvetlen formában, de képviseltetni tudjuk magunkat ezeken az alkalmakon is. Ez pedig nem más, mint a nemzetközi virágküldés!

Egy esküvőre való utazás még akkor is komoly nehézségekbe ütközhet, ha csak a szomszéd országban van. Ilyenkor meg kell szerveznünk az utazást, és legalább két napra teljesen szabaddá kell tennünk magunkat, illetve szállást kell találnunk. Továbbá a költségek is igen magasak lehetnek attól függően, hogy hova és mennyi időre megyünk. Ha elfoglaltabbak vagyunk a mindennapokban, akkor ez szinte kivitelezhetetlen. Most csak a szomszédos országokról volt szó, ellenben ha esetleg a világ másik feléről beszélünk, akkor még komolyabb nehézségekbe ütközhet az odajutás és az ottlétünk, gondolva itt az anyagi és az időbeni tényezőkre egyaránt.

Ugyan ez elmondható a születésnapokról, a kisbabák születéséről és így tovább, egyszóval mindenről, amit jeles alkalomnak tekintünk az életben. Persze attól még, hogy a hozzánk közel állók külföldön élnek, nem kell megfeledkeznünk róluk. Nemzetközi virágküldéssel gondolhatunk rájuk, legyen szó bármilyen eseményről, de küldhetünk nekik virágot csak úgy is, mivel a meglepetéshez nem kell alkalom!

Nemzetközi virágküldő szolgálatunk a világ majdnem minden országába szállít, ennek köszönhetően Ön meglepheti szeretteit az esküvőjükön, babaváráskor, születésnapokon, névnapokon! Ez remek megoldás, ha Ön nem tud velük lenni a kérdéses időpontokban, de mégis szeretné egy apró figyelmességgel tudatni velük, hogy gondol rájuk még akkor is, ha a távolság leküzdése jelen körülmények között komoly nehézségekbe ütközne! Válasszon minket, és élvezze a nemzetközi virágküldés minden előnyét! Csokraink és virágkosaraink minőséget képviselnek, és számos esztétikus, gyönyörű kompozícióban elérhetőek, hogy Ön biztosan megtalálja a legmegfelelőbb darabot az adott alkalomra!

Virágküldő szolgálatunkat elérheti a www.theflowerbird.com weboldalon, illetve részletes tájékoztatást kérhet a +36-30-933-9570 telefonszámon, valamint az info@theflowerbird.com weboldalon!

 

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tavcso-mikroszkop.hu
A csillagok szerelmeseinek

A csillagászat történelmünk talán legelső tudományága. Már az ókorban is rengeteg időt fektettek bele az emberek, hogy válaszokat találjanak a...

Close