Kövess minket!
  
     

Nyaralás előtt ellenőrizzük az autógumikat!

Nyaralás előtt ellenőrizzük az autógumikat!
2017, június 22.

Mielőtt nyaralni indulunk, rengeteg dolgot kell elintéznünk, többek között az autónk és annak gumijának ellenőrzését. A hosszú út, a meleg időjárás és a sok utas (illetve a csomagok) a szokásosnál jobban megterhelik az autógumit. Ha előzetesen ellenőrizzük az autót, biztosak lehetünk benne, hogy az utazásunkat nem fogja elrontani egy váratlan defekt, vagy egyéb gumiprobléma.

Először is fontos, hogy ellenőrizzük a guminyomást. Ha nem megfelelő a nyomás, akkor veszélyes a vezetés, hiszen bármikor tönkre mehet tőle az autógumi. Ne feledjük, hogy a nyomást csak a gumi kihűlt állapotában lehet ellenőrizni, ezért a vezetés után várjuk pár órát, mielőtt belekezdünk. Azt is érdemes ellenőrizni, hogy mennyire van elhasználódva az autógumi. Erre az egyik módszer az, hogy lemérjük a barázdákat. Amennyiben az autógumi felülete már szinte egyenletesre kopott, nem érdemes elindulnunk hosszabb útra. Ha már úgyis ott járunk, akkor érdemes megnézni, hogy nincs-e valamilyen sérülés az autógumikon, ugyanis bármilyen kisebb karcolás és repedés is nagy problémát okozhat az utazás során.

Fontos arra is odafigyelnünk, hogy mennyi csomagot viszünk magunkkal. Az autóguminak is limitált a teherbírása, ami persze nem azt jelenti, hogy nem vihetünk magunkkal csomagokat, de érdemes odafigyelni, hogy ne pakoljunk be túl sok felesleges holmit. Bár bizonyos szintig mi magunk is ellenőrizni tudjuk az autógumink állapotát, azért érdemes inkább szakemberhez fordulni, és profikkal megnézetni azokat. Így abban az esetben, ha cserélni kell a gumit, már nem kell messzire mennünk, és biztosak lehetünk gumijaink megfelelő állapotában.

Utazás előtt áll, és ellenőriztetni szeretné az autógumit? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.akciosgumiabroncs.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-276-2694-es és a 06-20-358-8056-os telefonszámok valamelyikén, illetve az info@akciosgumiabroncs.hu webcímen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Mi a különbség a száraz és nedves sóklímák között?
Mi a különbség a száraz és nedves sóklímák között?

Légúti betegségek esetében az egyik legnépszerűbb kezelési módszer a sóterápia. Létezik nedves és száraz sóklíma is, de sokan nem tudják,...

Close