Kövess minket!
  
     

Nyaralás házi kedvencünkkel

Nyaralás házi kedvencünkkel
2015, január 16.

A nyaralási szokások változásával egyre jellemzőbb jelenség, hogy sokan szívesen töltik szabadidejüket és szabadságukat házi kedvenceikkel, legyen szó külföldi vagy belföldi nyaralásról, hétvégi kiruccanásról és egyéb időtöltésről. A megnövekedett igényeknek köszönhetően egyre több nyaralóhely és szállás kínál állatbarát körülményeket, melyek egyaránt ideálisak a gazdiknak és a kis kedvenceknek.

Hogyan nyaralhatunk együtt kedvencünkkel?

A mai modern balatoni szálláshelyek gyakran kínálnak különböző kényelmes és korszerű szolgáltatásokat, melyek között az egyik legnépszerűbb és sokak által igénybevett lehetőség a házi kedvencek elszállásolása, amely számos előnnyel jár és élmény dús programokat ígér a gazdik számára:

  • A szállásfoglalást megelőzően mindig tájékozódjunk a választott szolgáltatónál az állatokra vonatkozó szabályokkal kapcsolatban, valamint minden körülmények között tartsuk be azokat.
  • A vendégek nyugalma érdekében ügyeljünk kedvencünk esetleges zavaró szokásaira, például ugatás.
  • A szállás szolgáltatónál érdeklődjünk a hely felszereltségével kapcsolatosban, és ennek tudatában induljunk nyaralni, például fekvési lehetőségek, etetési lehetőségek, stb.
  • A kedvencünkkel együtt töltött nyaralás során számos szabadtéri és aktív kikapcsolódási lehetőséget vehetünk igénybe, így mindenki számára igazán élmény dús lehet a szabadidő.
  • Számos szállástípus kínál extra szolgáltatásokat, például amennyiben szabadidőre van szükségünk egyéni programjainkhoz, egyes szolgáltatók megőrzési lehetőségeket is biztosítanak, stb.

Minőségi szálláshelyek széles választéka!

Az Opus Utazási Iroda gazdag és változatos balatoni szállás kínálattal várja érdeklődőit, melyek között mindenki megtalálhatja az elvárásainak megfelelő megoldásokat, melynek köszönhetően igazán élmény dús és kényelmes lehet a házi kedvencünkkel töltött balatoni nyaralás. Szálláskínálatunkért látogasson el a www.balaton-opus.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatást keressen minket bizalommal a 0630/776 0446-os, 0630/ 989 0095-ös telefonszámokon, valamint az opusinfo@balaton-opus.hu e-mail címen, és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
remylaure-athome.hu
A bőrregenerálás és táplálás

Modern világunkban számtalan külső behatás károsíthatja bőrünket, valamint a genetika és különféle sérülések is nyomot hagyhatnak a különböző területeken, melyek...

Close