Kövess minket!
  
     

Nyugdíjbiztosítás – Biztonságos időskor

Nyugdíjbiztosítás – Biztonságos időskor
2020, április 24.

Szeretné, ha gondtalanul telnének a nyugdíjas évei? Érdekli, hogyan tudja megalapozni idős korának anyagi biztonságát? Nyugdíjbiztosítással megalapozhatja a jövőjét!

Az Ön életében is eljön az a pillanat, amikor gondolkodni kezd arról, hogyan tudná megalapozni idős korának éveit anyagi szempontból. A tevékenységek során befolyt bevételek általában elfogynak, mivel rengeteg kiadást szükséges élete során fedezni. Ha magasabb jövedelemmel rendelkezik, akkor könnyebben megteheti, hogy félretesz egy bizonyos összeget időszakonként, vagy akár rendszeresen. Ebben az esetben is célszerű egy olyan megtakarítási formát választani, amivel megfelelő hozamot tud elérni.

nyugdíjbiztosítás erre ad lehetőséget. Ha alacsony fizetésből kell megélnie, akkor is megvalósíthatja a távlati céljait, mivel időben elkezdve egy előtakarékosságot kisebb összegből is teremthet egy nagyobb tőkét. A nyugdíjbiztosítás kiemelt előnye, hogy az évente félretett pénzt alapul véve adójóváírást kaphat. Ez az összeg a megtakarításának a 20%-a, évente maximum 130.000 Ft. Ha ezt az adatot figyelembe veszi, akkor ráláthat arra, milyen óriási lehetőség áll a rendelkezésére.

nyugdíjbiztosítás alapfeltételei törvényileg szabályozottak, így nem érheti Önt semmiféle csalódás. Már fiatalkorban elindíthatja ezt a programot, így jelentős összegű nyugdíj-kiegészítés várja a munkavégzés befejezése után. Középkorú emberként, vagy néhány évvel a nyugdíjba vonulás előtt is érdemes nyugdíjbiztosítást kötni. Érdeklődjön a szolgáltatásokról egy olyan pénzügyi területen működő cégtől, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek felvilágosítják Önt, és segítenek a megfelelő szerződést kiválasztani! A biztosító társaságok ajánlatai között vannak eltérések, és széles a kínálat, éppen ezért érdemes tanácsot kérni.

Kérje cégünk, a Pannon-Safe Kft. segítségét! Részletesen tájékoztatjuk a nyugdíjbiztosítással kapcsolatos tudnivalókról, és minden támogatást megadunk Önnek, hogy megfelelően tudjon dönteni. Látogasson el a www.pannonsafe.hu weboldalunkra, és keressen bennünket bizalommal a 06-72-222010-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
prunus
Prunus, cseresznye és díszcseresznye fákkal szebbé varázsolhatja a környezetét

Ismeri a Prunus fajtákat? Szeretné, ha a kertjében, vagy az udvarán olyan fák tündökölnének, amelyek gyümölcsükkel is gazdagítják Önt? Tudjon meg többet...

Close